möbeldesign för barn

möbeldesign för barn

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-07-08

Barn tycker om att ha en plats att gå med sina vänner eller bara för att vara ensam. Sovrum och rum spelet är perfekt områden där barnen kan ha sina egna möbler och känner dig bekväm. Denna personliga utrymme tillåter dem att interagera med andra, känna sig hemma eller gå vilse i sina tankar och använda sin fantasi

Du behöver:.
Diskmedel
. Varmt vatten.
Svamp.
Sprit.
Andningsskydd.
Ögonskydd.
Nitril eller neopren handskar.
Polyetylen eller eten vinylalkohol handskar.
Långärmad skjorta.
Långa byxor.
Metylenklorid.
Rag.
Watch.
Ren duk.

loftsängar

loftsängar har ersatt våningssängar med en modern touch. Alla vill ha den överslafen, och nu ett barn kan ha sin egen personliga topp slummer området medan den nedre delen används för att spela eller studerar. Unika metall och trä loftsängar kan utformas för små barn, sedan införlivas i en dator utrymme när de växer. En stege vid sidan lämnar området under öppet samtidigt som trappan i säng.

Skrivbord

Ett barns skrivbord behöver inte påminna henne om skolan, men det kan vara så bra att låta henne få det läxor. Välj en standard skrivbord gjord av lövträd med en giftfri finish av livfulla färger på vit bakgrund. Några bänkar har högtalare inbyggd i ramen så att barnen kan njuta av sin favoritmusik. Kontrollera att det finns hyllor utrymme längs ena sidan för småsaker och papper.

Spela Tabeller för småbarn

En reversibel kalk tabell håller småbarn glad i timmar. Tänk på läkarmottagningen där alla de små dras till barnens skrivbord och stolar vill läsa eller spela. Barn i åldrarna 3-6 njuta av tanken på att ha sina speciella hörn att tänka och skapa. Kontrollera att du har två eller fler bänkar för företaget.

Teens "Hope Chest

Din tonåring antagligen inte bryr sig för tanken på en ceder bröstet, men med lite svart, silver och krom på hjul, detta möbel kan förvandlas till en rock 'n' roll bröstet. Med förvaring galore och en vadderad topp för sammanträde eller för att hålla en stereo eller TV, dagens skrin hålla hoppet vid liv bröstet.

Allas Game Room

Spel rum är alla om att ha en bra tid. Bright modulära kuber som passar ihop för hyllor, bord slutet eller tabeller spel är lätta att manipulera oavsett var talan. Skum möbler i form av ottomanerna och stolar är bekväma och tåliga. Beanbag stolar modelleras i dag med skum för att hålla en form men fortfarande tillåter ungdomar att få absolut slarvig.

Annan artikel

 • inredningsarkitekt idéer för sängkläder
 • vad som är bra laminatgolv?
 • hur man kan inreda ett vardagsrum i persika och blått
 • topprankade bay välvda fönster
 • dekorationskuddar & Shams
 • hur du uppdaterar köksluckor med dekorlister
 • faller manteln inredningsidéer
 • hur refinish antika bord med toleranta målning
 • undertak idéer
 • ganska rum idéer för små flickor
 •