hur du lägger spela sand att måla

hur du lägger spela sand att måla

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-07-11

Du kan lägga Spela Sand måla replikera ett historiskt hus-målning teknik. Många 19th century målare ville smidesjärn eller trä trim på stenhus som verkar vara gjorda av matchande sten, så de la sand i färgen, skapa en grov, slitstark sten-liknande konsistens. Enklast är att röra om i sanden i färg innan sprida den, men du kan också måla ytan först och sedan blåsa i sanden på den våta färgen.

Du kan köpa spela sand i påsar av 5 till 50 lbs. i hem och trädgård butiker. Dess gråaktiga tan färgen är användbar för att imitera färg mest sten

Du behöver:. .
Oljebaserat husfärg
Spela sand.
Facket.
Hårtork.

blanda sand i Paint


1.
Förbereda området du planerar att måla genom att skrapa bort all gammal lös färg.

2.
Häll 1 liter av oljebaserade husfärg till en bricka eller hink och en liten mängd sand rör om, att bedöma hur du gillar konsistens och färg. Börja med 1 /4 u00A3 och testa färgen genom att borsta lite på en skrot ombord. Tillsätt mer sand, hålla reda på hur mycket du lägger till, tills du hittar en textur du vill. Multiplicera mängden sand som du har lagt av fyra att hitta hur mycket sand för att lägga till varje liter färg.
3.
Blanda sand i färgen och tillämpa den första lager färg till huset. Rör om färgen regelbundet medan du arbetar för att hålla sanden blandad. Låt första lagret torka.
4.
Applicera ett andra lager färg och sand. När du är klar, förbehåller pensel eller roller för användning endast med sand färg eller planerar att göra det, eftersom du kanske inte kan få alla sandpartiklar ut och de kommer att skapa fula klumpar i normal färg.

blåser eller Tossing Sand på Paint


1.
Förbered ytan för målning och lägg ett lager grundfärg som lämpar sig för oljefärg.
2 .
Öva först på en skrot ombord, eftersom du måste arbeta snabbt och du kan hitta en teknik lättare än en annan. Måla styrelsen normalt med oljebaserad husfärg. Medan det fortfarande blöt, antingen kasta sand på det från ett magasin eller använda en hårtork för att blåsa sand på färgen. En 1808-konto beskriver sanden "kastats på med en gemensam tenn sopskyffel" med "en lång tråg. . . placeras under arbete "som" fångade vad som inte anslöt sig, så att kastas upp igen och förebygga uppkomsten av avfall. Avsändandet som detta kan utföras, översteg förväntan, både vad gäller anläggning och ekonomi. "Du kan också använda en hårtork som en bälg att blåsa sanden från ett magasin eller så kan du bifoga en slang och tratt till ett hår -tork för att mata sanden i hårtork's Airstream (se Resurser). Arbeta snabbt, beläggning färgen noggrant med sand medan det fortfarande blöt. Låt färgen torka.
3.
Upprepa samma procedur för den andra pälsen.

tips och varningar


 • Använd andningsskydd när gungade eller blåser sand.
 • Annan artikel

 • är det nödvändigt att måla skjutbara garderoben dörrar?
 • hur man lägga keramiska plattor som backsplash
 • beskrivning av bordsskivan fontäner
 • stuga & hytt design
 • hur man konstruerar en taklist
 • hur man väljer inomhusbelysning
 • hur man mäter och hänga lamellgardiner
 • hur man gör en enkel tiki bar
 • hur man kan inreda med gammaldags charm
 • hur man beräknar den verkliga makten i lysrör
 •