de typer av duschdörrar

de typer av duschdörrar

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-07-15

Du behöver:
Tunga dukar tyg droppe
. 5-liters hink.
Roller förlängning pol.
Roller ram.
Två tupplur rollerhylsa.
Platt interiör latexfärg.
Trappstege.
3 -. Till 4-tums latex pensel
Satin interiör latexfärg.
Blue målartejp.

Dusch dörrar finns i en mängd olika typer, färger och material. De olika alternativ tillåter människor att pryda sina badrum i exakt hur de vill liksom tillåter prisvärda alternativ för människor. Den duschdraperi är ett alternativ, liksom kringgå eller skjutdörrar dusch, svängdörrar och bi-faldig eller välvda dörrar dusch.

Duschdraperi

Ett annat alternativ för en dusch dörr är ett duschdraperi. Fördelen med att ett duschdraperi i stället för en dusch dörr, till exempel bypass eller bi-faldig, är duschdraperiet är billigare och du kan ändra det ofta att matcha badrum inredning eller byta till en annan färg. Duschdraperier är något svåra att hålla rena. De drar till mögel och mögel lättare och måste bytas ut oftare än duschdörrar gör.

Bypass /Sliding

Den vanligaste formen av duschdörren bypass dörren även känd som skjutdörrar. Dessa dörrar brukar komma i tre avsnitt och är på ett spår. Dörrarna swing inte öppna eller ut, inte heller dragspel. Dörrarna bilden helt enkelt på ett spår och möjliggör en öppning (dörr) på vardera sidan av badkaret eller duschen. En av de viktigaste fördelarna att kringgå duschdörrar, annat än en effektiv användning av rymden, är att de är lätta att hålla rena. En nackdel att kringgå duschdörrar det spåret är ganska svårt att hålla rent.

Swinging

Swinging duschdörrar används i större badrum och lägga till en ledtråd av förfining till varje badrum. Vanligtvis svänger duschdörrar är mellan 36 till 48 inches bred och är ledade med antingen enkel-eller dubbelverkande gångjärn. Swinging duschdörrar måste öppna utåt så att personen på insidan inte kan fastna eller skadas på något sätt.

Bi-Fold/Curved

Bi-faldig duschdörrar, även kallat välvda duschdörrar, är idealiska om du har begränsat utrymme. För badrum som bara erbjuder en smal öppning till badkar eller dusch med hjälp av en dusch dörr som svänger öppna inte är idealiskt eftersom det finns liten eller ingen plats. Den bi-faldig duschdörren ser ut som ett dragspel. Nackdelen med en bi-faldig duschdörren att dörren ska köra på ett spår, och det är möjligt och ibland vanligt att bi-faldig dörr fastna eller vriden på banan.

Annan artikel

 • hur man gör en sladd för Roman nyanser
 • hur du designa din egen barn pojkens sovrum
 • hur man hänga ett skåp glas kuriosa
 • hur man ställer en ljus rörelsedetektor
 • billiga golvbeläggning idéer
 • hur man kan inreda ett litet sovrum med ett lutande tak
 • hur man kan inreda en färgstark land vardagsrum
 • hur man får gardiner att hänga korrekt
 • hur man kan inreda ett mörkt rum med vägg gränser
 • hur man göra två olika färger gardiner på en panel
 •