vedspis eldstad eldstad kakel idéer

vedspis eldstad eldstad kakel idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-06-22

Du behöver:
Tunga duk tyg droppe
. Hörnslipmaskin.
200-slippapper.
400-slippapper.
Tack trasa.
Blue målartejp.
2 -. Till 3-tum latex pensel
Akryllatex primer.
Latexfärg.

Woodstoves ger gott om värme, både bokstavligt och bildligt, och skapa mysig interiör utrymmen. Woodstoves är vanligen associerat med informella, gammaldags miljöer. Härdar skydda golv och väggar från brinnande glöd och rökskador. De erbjuder också en möjlighet att dekorera området runt vedspis. Kakel härdar kan se antingen traditionella eller ultracontemporary, beroende på val av material.

Stenplattor

stenar är en av de mest traditionella val för en eldstad och kommer i en nästan oändlig mängd olika former, storlekar och färger . De erbjuder en slitstark yta som utvecklar karaktär med åldern. Större plattor med ojämna ytor ser rustik och gammaldags, som en italienare bondgård. Mitten av århundradet designers, som Frank Lloyd Wright, installerat korta, vida kakel, utan synligt bruk, för en naturlig, modern effekt.

Oglaserad Terra-cotta Kakel

Terra-cotta är en särskilt populär bricka i Medelhavsländerna. Enkel och lergods torg är mångsidiga och kompletterar både traditionella och moderna inredning stilar. Oglaserad kakel är billig och ger rustik charm. Dess yta är mycket porös, så du bör försegla kakel med en klarlack om du vill skydda den eller lämna den för att snabbt utveckla en bedrövad utseende.

Handmålat kakel

handmålat kakel lägga till en touch av elegans och visuella intresse för en rustik miljö. Målade mönster allt från enkla, linjära mönster att utarbeta, mycket detaljerade mönster. Olika regioner i världen skapar ikoniska målade kakelplattor, som Mexiko, Italien, Frankrike, Spanien, Mellanöstern och Kina. Målad plattor gör en bra accent eller gränsen för vanligt kakel. De kan vara överväldigande om inte användas med måtta.

Mosaik glas Kakel

Mosaik glas kakel ger ett ultramodernt komplement till en gammaldags vedspis. Glas plattor finns i olika utföranden från matt till skimrande. Ett slumpmässigt arrangemang av kakel i liknande nyanser kommer att se subtila. Små plattor kan ordnas för att skapa intrikata bilder och mönster. Spegel plattor lägga ljusblixtar om det ingår i mosaik.

Svart skiffer Tiles

svart skiffer plattor skapar en elegant, modern eldstad. Stora plattor och injekteringsbruk i rätt nyans göra rent, sömlös utseende. Dark plattor också kommer att smälta med en gjutjärn vedspis, minimera dess närvaro, om det är att föredra.

Annan artikel

 • hur man får oljefärg att torka snabbt
 • enkla idéer för att måla barnens rum
 • Hur vet jag om jag har triple rutan fönster?
 • hur man färga och måla trämöbler
 • riktlinje om klassificering av malaysiska rubberwood
 • tonåring sovrum idéer för billiga
 • gillestugan designidéer
 • vad är en sladd cleat för gardiner?
 • tenn takplatta projekt
 • hur man kan inreda med en runda matbordet
 •