unika sätt att hänga gardiner

unika sätt att hänga gardiner

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-06-30

Du behöver: Tyg

. Tråd.
Nål eller symaskin.
Sax.
Två spänning stavar.
Ladder.

Om en husägare eller designer är trött på hennes släta gardinstänger, det finns flera sätt att skapa mer unika, särskiljande gardin galgar. Eftersom gardinstänger kan lägga till en speciell touch till ditt fönster behandlingar är husägare och designers letar alltid efter nya och annorlunda sätt att hänga gardiner.

Wire Kabel hängare

De som letar efter en modern twist på sina traditionella gardin stavar kan använda galgar vajrar. Ledarkabel galgar är en elegant och modernt alternativ för hängande gardiner. Villaägare och designers som väljer att använda dessa galgar kommer att hänga kabeln med ögat skruvar eller trådklämmor rep. Eye skruvar och clips rep kan fästas i slutet av varje fönsterkarm. Den övre delen av gardin sedan kan träs igenom tråd och hängde i fönstret.

För dem som funderar på att bryta upp ett stort, öppet rum, tråd kabel galgar och gardiner är en unik och kreativ lösning. Villaägare kan fästa en vajer kabel över hela rummet och hänga en gardin. Detta kommer att skapa ytterligare ett område som nästan kan verka som en separat "rum".

Klädkrokar

Ett annat unikt alternativ till gardin galgar är klädkrokar. Istället för att använda traditionell gardin galgar kan husägare placera klädhängare på sidan av varje fönsterkarm. De kan sedan drapera ridån på varje krok och låt ridån att hänga upp på båda sidor. Villaägare kan även bifoga gardiner genom en enkel stång och placera staven på toppen av klädkrokar.

Detta intressanta och snabb lösning lätt kan användas av dem som har extra klädkrokar runt huset. För att komplettera inredningen i rummet kan husägare måla klädkrokar att matcha färgen på väggarna eller tillbehör.

Dörrknoppar

dörrknoppar är en annan kreativ lösning för gardin galgar. Villaägare kan använda överblivna dörrknoppar som ligger runt huset eller de kan hitta unika knoppar på antikaffärer och butiker sparsamhet. Det dörrknoppar kan sedan fästas upp på varje sida av fönstret. Efter vreden skruvas till fönstret kan husägare eller designers använder tyg band att fästa gardinerna. Om stilen i rummet är samtida eller modern, är det bäst att använda enkla, eleganta dörrknoppar. Om rummet är mer eklektiskt i stil kan husägare använda mönstrade eller färgade dörrknoppar.

Annan artikel

 • hur man målar över släta paneler
 • christmas spis inredningsidéer
 • tvål butik inredningsidéer
 • hur man avsluta skåp i ett antikt glas teknik
 • hur man kan inreda med häst tapet & färg
 • lagring skjul idéer
 • målning idéer för en ek kök
 • vad är en pärla lack?
 • hur man kan inreda med pilgrenar
 • hur man gör en trä Valance låda
 •