hur man gör en sladd för Roman nyanser

hur man gör en sladd för Roman nyanser

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-06-07

Roman nyanser är en populär blind som passar i en fönsterkarm. Den sida av skugga mot rummet är täckt av en dekorativ tyg och baksidan vänd mot fönstret brukar fodrad med ett vitt tyg för reflexer. Dessa enkla persienner öppnas genom att dra ett snöre eller sladdar som är monterade på ena sidan av fönstret. Dessa sladdar är ofta bundna av vid en monterad metall cleat. Ibland är det nödvändigt att åter sladd på baksidan av en roman skugga

Du behöver:.
Power skruvmejsel
. Sax.
0.
9 millimeter sträng.
Lång tråd nål.
Sladd snickare.
Plast tofs (ekollon).


1.
Varva ner i skuggan är sladdarna från väggen cleat vid sidan av fönstret. Med skruvmejsel och skruva loss virket Batten eller konsol håller den romerska skugga på fönsterkarmen. Placera ansiktet skugga tyget på ett bord så att blinda ut helt och platt.
2.
Bort gamla, trasiga eller trasslande sladdar. Använd sax för att skära snören och knutar och kasta den gamla kablar. Kontrollera liner sidan av skuggan. I synnerhet leta efter trasiga områdena runt plast loopar som kanal sladdarna. Om en plast ögla har dragit bort, använda nål och tråd och åter sy den tillbaka på plats i linje med övriga slingor.
3.
Undersöka baksidan av romerska skuggan. Skuggan bör vara en rektangulär fodrade tyg. Med jämna mellanrum kommer du att se horisontella rör som håller resårstickning eller dymlingar. Spaced inom dessa revben är runda plast slingor eller springor skära in i slangen. Dessa är de kanaler för sladdarna. Plasten loopar linje upp vertikalt från dymlingar till dymlingar. På toppen av skärmen är en list (Forum) med eyescrews placerade precis ovanför varje plast slinga. Det blir en extra eyescrew på den sida där sladdarna gå att dra skugga upp.
4.
Börja i nedre hörnet plast ögla längst bort från extra eyescrew. Mät höjden på skuggan, bredden på skuggan, och höjden på skuggan. Lägg till dessa längder tillsammans, och skär en sladd till denna längd. Knyt änden av sladden till plast slingan. Trä den andra änden genom en lång tråd nål. Trä nålen upp genom varje plast slinga som är i samma vertikala linje.
5.
Trä nålen genom eyescrew omedelbart ovanför slingan i den vertikala raden. Trä nålen genom varje eyescrew mot extra eyescrew. Trä nålen genom extra eyescrew och placera de resterande sladden till sidan. Skruva din nål för nästa rad.
6.
Skär en andra sladd. Knut på sladden på den andra slingan på botten revbenet. Trä lång kabel nål. Trä upp genom öglor i att vertikal rad, genom eyescrew och genom de återstående eyescrews. Upprepa tills alla dina plast-loop vertikala rader har sladdar. Återmontera din skugga. Se till att din blind är plant och rakt.
7.
Samla dina sladdar jämnt och lägg dem i en sladd snickare minst 12 inches från extra eyescrew, skära av överflödig sladd. Detta kommer att ge dig en sladd som hänger på sidan. Placera en plast tofs eller ekollon, över änden av sladden och knut i sladden. Ekollon är plast tofsar som täcker snoddar knop.

Tips och varningar


 • Roman nyanser är lätta att underhålla om du håller snoddar och några extra loopar plast i din reparation kit.
 • Annan artikel

 • hur man målar en design på dörrar köksskåp
 • hur man skär en stol järnväg i hörnet för att gå över TRÄPANEL
 • hur man kakel en bar
 • hur man använder vass olja diffusor
 • DIY hyllor på gipsskivor
 • hur man målar alabaster glas
 • hur du tar bort grepp den hylla liner
 • Felsökning Hunter Douglas persienner
 • hur man målar ett tema för barnens rum
 • hur man fixar en bordslampa med en dålig sladd
 •