hur man designar en unik interiör kontor

hur man designar en unik interiör kontor

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-06-29

Det kan vara svårt att hålla din personlighet på ett kontor miljö med rad efter rad av look-alike skåp eller kakmått kontor inredda med samma modulära möbler. Det kan vara särskilt deprimerande om ditt kontor är också en inre kontor som inte har en utomhus inför fönster. Windows bidra till att förbättra även de mest sterila av kontorsutrymmen. Om du fastnar i en annars företagens kugge i ett rum kan du anpassa din inredning kontor och göra det till en plats där du och dina besökare att känna sig speciell.

Du behöver:
kuddar
. Matta.
Bordslampa.
Stolar.
Smal stege.
Konstföremål.
Affisch och små bilder.


1.
Kontrollera med ditt kontor chef eller personalavdelningen för att avgöra om det finns någon företagspolicy som hindrar dig från att dekorera ditt kontor och, om inte är vad eller är inte tillåtet. Det kan finnas en policy mot att anpassa ditt kontor väggar med färg men häftning matta rutor på väggen kan vara helt acceptabelt. Dessutom, om du delar kontor, se till att kontoret kompis är okej med ansiktslyftning innan du spenderar tid, pengar och ansträngning.
2.
Ta del av några funktioner i det utrymme som du kan markera för att få arkitektoniska detaljer ur. Har kontoret har en akterspegel fönster över dörren? Bolagets kontor är vanligtvis ganska formlös, huvudsakligen en fyrkantig låda med skrivbord, stol och overhead lysrör. Men din avgift att ändra på det sterila utseende.
3.
Bestäm inredning du försöker uppnå i rymden. Är byggnaden ett gammalt? Kanske ett gammaldags utseende kan spela bra i rymden. Överväga att gamla kuddar på baksidan av gästande stolar, lägga ett gammalt men robust matta över de kala golvet eller ovanpå mattan. Byt sedvanliga skrivbordslampa med en liten, charmig bordslampa. Överväga att lägga mer än en ljuskälla i, om utrymmet tillåter att lysa upp ett hörn och skapa stämning.
4.
Bring i moderna tider om byggnaden i sig är samtida. Leta efter billiga nutida design bitar som stolar i djärva färger med vätska linjer i massa Merchandiser butiker. Abborre en lång, smal stege i vitt eller svart laminat och hus din lilla stereo spelare och CD-samling tillsammans med några intressanta konstföremål. Var noga med att visa några arbetsrelaterade manualer för att blidka din chef.
5.
Display en mycket stor affisch i en modern utrymme eller flera närstående mindre målningar i en traditionell utrymme att ta in det maximala beloppet för personlighet och individualitet. Överväg att använda en bild ljus över de konstverk att ta in ytterligare belysning och rikta uppmärksamheten på den speciella typ av arbete och ditt kontor.

Annan artikel

 • hur man bygger en bokhylla av böcker
 • hur man installerar Baseboard trimma för matta
 • saker ett hemmakontor behov
 • hur man håller pressade blommor från blekning
 • steg-för-steg keramiska golv installation på en betongplatta
 • draperi idéer för hörn fönster
 • hur man fixar matta stöd
 • hur man målar ett vardagsrum undergolv
 • hur man band vinyl tapet
 • hur du lagrar badlakan i billiga och kreativa sätt
 •