diy mellanstationer

diy mellanstationer

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-06-19

Om du vill sälja din bostad snabbt och effektivt, måste du först lära hur man effektivt skede. Iscensatt hem säljer ofta snabbare och mer pengar än bostäder som inte har iscensatt. Staging ditt hem handlar om att skapa en välkomnande atmosfär för köpare där de kan tänka sig att bosätta sig i med sina egna saker. Även om du kan betala en professionell, är det inte svårt att göra DIY (do it yourself) mellanstationer som kommer att vara lika effektivt att göra det möjligt för köpare att se potentialen i hemmet och vill göra det till sitt eget.
1.
Skapa en behaglig farstun för hemmet. Rensa ingången av alla skräp, inklusive barnens leksaker eller gamla växter. Rengör ytterdörren och sveper upp från främre posten sätt. Måla dörren om det behövs.
2.
Rensa köksbänkarna av alla apparater. Blandare, kaffebryggare och brödrost bör alla vara förvaras under skåpen under iscensättning. Detta kommer att belysa hur mycket disk utrymme som ditt kök har gjort. Polska disken toppar och rengör skåp. Städa ur skafferiet så att det inte ser alltför rörig. Om det verkar rörigt, kan köparen få för sig att den är för liten för dem.
3.
Rengör och polera matbordet och ställ in den för fyra gäster. Tabellen bör fastställas med din finaste restauranger slitage. Använd linneservetter och sätta en vas med färska blommor på bordet. Titta runt i rummet och se till att det inte finns någon onödig möbler i rummet gör att det ser trångt.
4.
Gör sovrummet visas som en avkopplande tillflyktsort. Ta bort alla objekt från night stands med undantag för lampor. Rensa i rummet av alla skräp och ta bort alla möbler som gör att rummet verkar trångt. Fyll i sängen och lägga dekorationskuddar att lägga till visuella intryck.

Köparna vill se storleken på din garderober, så du bör rensa ut garderoberna under iscensättning. Kontrollera att de är snyggt och organiserat så att köparna kan se precis hur stor garderoberna är.
5.
Rengör badrum och göra det skina. Motverka toppar bör vara fri från smink och alla andra poster. Placera tända votivljus runt badkaret så att de köpare kan känna avkoppling som äger rum i badrummet. Placera trevlig handdukar på rack och instruera familjen att inte använda dem.
6.
Rensa vardagsrummet av alla skräp, inklusive leksaker, papper och böcker. Kontrollera att alla sladdar döljs och att rummet verkar inte vara för liten för möbler.

Annan artikel

 • hur man gör blomsterarrangemang med LED-belysning
 • Extreme Makeover idéer för att dekorera ett hem
 • hur man målar ett faux finish på en formica bänkskiva
 • hur design med traditionella möbler
 • hur man målar vita köksluckor för att få dem att se ut som ek
 • hur reparera kantstötta kristallglas
 • hur man kan inreda en bonus rum som sovrum
 • inredning idéer för en flickas sovrum
 • hur man kan måla trä fönster
 • hur man kan inreda med karuseller
 •