Temat idéer för barnens rum

Temat idéer för barnens rum

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-06-28

Spark ditt barns kreativitet genom att skapa en stimulerande miljö som motsvarar deras intressen och hobbies. Deras preferenser och behov kommer ofta ändras, så stick med en mångsidig färg jobb och sysselsätter åldersanpassad tillbehör för att uttrycka ett visst ämne. Det är viktigt för föräldrar och barn att arbeta tillsammans för att brainstorma, planera och genomföra barnrum inredning, som vuxna kan få en tendens att projicera sin egen smak på deras avkomma.

Ocean Tema

Havet är en mångsidig tema för en barnens rum. Små barn kan ha ett intresse i akvatiska livet och fisk, medan äldre barn gillar att spela fantasy spel om nautiska äventyr och pirater. Målade blå väggar övergång från frammana vattnet till himlen genom att ta bort tillfälligt vägg dekaler av undervattens varelser och måla några mörka vågor längs den nedre delen av väggen. Några roliga tillbehör är självlysande i mörker astronomiska klistermärken för taket, leksak fiskespön och pirat flaggor.

djungeltema

En djungel rum transporterar ditt barn till en exotisk lokalen. Använd väggfärg i varma nyanser av melon, terrakotta eller sand. Välj tillbehör med päls texturer eller djur utskrifter. Ett myggnät baldakin över en säng gör en privat plats för ett barn att leka och sova. Tropiska växter, antingen verkliga eller silke, skapa en lummig miljö. Visa ett barns samling av plysch djungeldjur på en hylla.

Sport Tema

Sport-temarum är ett lämpligt val för både aktiva pojkar och flickor. Sport kommer även fortsättningsvis att ha betydelse som barn förvandlas till tonåringar, även om favoriten idrottsmän och idrotts-förändring. Installera en hylla att visa upp en samling av sportskor. Skapa en stilren lekplats med en darttavla eller ett beslag för en skum basket.

Litteratur Tema

Unga läsare kommer att uppskatta ett rum som främjar denna pedagogiska hobby. Inramat illustrationer påminna barn älskade berättelser och karaktärer. Adekvat ljus sätter mindre stress på syn, så placera en läslampa bredvid en bekväm sittgrupp. Skapa en mysig vrå i ett burspråk eller en privat hörn av rummet. Installera gott hyllor för en växande bibliotek av böcker. För en kreativ touch, gör en gräns genom stenciling en favorit litterär passage längs upp på väggen.

Annan artikel

 • hur du tar bort torkade latexfärg från kläder
 • hur man använder kakel i sovrummet
 • inredning idéer för arbetsplatser
 • hur man målar ett staket Split Rail
 • lugna sovrum färg färger
 • hur man målar ett plåttak och beräkna kostnaden
 • olika sätt att måla din brevlåda
 • hur du tar bort våt färg
 • hur man installerar ringar gardin klippet
 • hur man målar betonggolv i ett solrummet
 •