hur man utformar en granit kök

hur man utformar en granit kök

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-05-01

Granit är en av de mest mångsidiga och hållbara bänkskivan material. Den har en naturligt icke-självhäftande yta som är nästan okänslig för värme och repor vilket gör den idealisk för matlagning. Grönsaker kan hackas direkt på ytan, och fastställa en het panna av nybakade kakor direkt på det faktiskt kommer att dra värmen från pannan som hjälpmedel vid avkylning. Integrering av granit till kök design ger elegans, funktionalitet och värde. Innan du besöker återförsäljaren granit bänkskivan, vara beredd med exakta mått och en detaljerad skiss av allt som påverkar bänkskivan området.

Du behöver:
Pencil
. Måttband.
Skissblock.


1.
Samla specifikationer för bredd, höjd och djup för varje apparat som kommer i kontakt med var den nya bänkskivan kommer att vara.
2.
Mät alla ytor där granit bänkskivan skall installeras för att få den totala ytor. Granit säljs i plattor, så vid beräkning av ytor, bland annat i områden för sänkor och drop-in apparater, som vissa kock toppar.

På ett enkelt rektangulärt område, Börja med att mäta väggen dimension bakom hela längden på bänkskivan området. Spela in mätningen i inches. Mät sedan från väggen till kanten av bänkskivan. Multiplicera dessa två mätningar tillsammans och dividera med 144 för att få kvadratmeter. Göra de mätningar samma sätt för alla avsnitt där granit blir och lägga ihop det totala ytor.

På kanterna kräver ett överhäng, måste du ta hänsyn till en annan 1 tum, så mäta längden som kommer att få ett överhäng, dividera med 144 och lägg till din totala ytor. På områden som inte är rektangulär, till exempel på vinklade bänkskivor, fortfarande åtgärd som om det vore en fullständig rektangel med hjälp av den delen mot väggen-den längsta sidan-för längdmätning. Var noga med att lägga till i värderingen av ryggen splash, om du vill det. Standarden höjd för en back plask är 4 inches.
3.
Sketch hela det område respektive till bänkskivan att skala från ett overhead perspektiv med alla mot rymden och mätningar apparaten anges.

4.
Markera på skissen var alla vitvaror, diskbänkar, uttag, fixturer VVS, fönster passager och andra hinder. Markera den exakta mätningen av var och sjunka med avståndet från närliggande väggar. Säkerställa att den nya diskhon passar med utrymme över i skåpet under den, längd, djup och bredden, och kommer att ha gott om plats för disklåda fixturer. Också markera platsen för alla eluttagen tillsammans med eventuella ändringar som behövs för att möjliggöra back-stänk installation eller andra problem fixtur.
5.
Ställ en tid hos en granit bänkskivan återförsäljare. Ta in din preliminära design tillsammans med alla de samlade apparaten specifikationer. Om du har en kopia av hemmets ritningar, som fört in dem tillsammans kan hjälpa till att besvara andra frågor återförsäljaren kan ha om layouten.

tips och varningar


 • Kom ihåg att granit är en natursten produkt och per relation, är porös kräver regelbundna tätning för att säkerställa hygien.
 • Annan artikel

 • tvål butik inredningsidéer
 • hur man sätter upp tapeter med läskpapper
 • hur du ansluter hooked trasmattor att större mattor
 • hur man täcker svarta tavlan måla?
 • hur man målar skåp keramiska dörrhandtag
 • drop tak alternativ i en källare
 • användning av krossat glas
 • tips om att dekorera med blå och bruna färger
 • hur man utformar en svartvit kök
 • instruktioner för travers stavar
 •