hur man gör en faux mur sten interiör

hur man gör en faux mur sten interiör

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-05-18

Att få rätt balans av färger och korrekt beskriver högdagrar och skuggor är nyckeln till att skapa en övertygande sten konsistens. För att skapa stenarna själva. ett av de enklaste och billigaste metoder är användningen av polystyren att klippa din stenar från. Stenarna ska limmas mot väggen permanent, så hånfullt upp en liten del för att testa din färg systemet den är till hjälp. Det är också bra att hitta ett prov eller ett foto av stenarna som du vill replikera så att du kan studera struktur, form och färg.

Du behöver:
Stone prov
. Styrofoam.
Hot tråd eller sticksåg.
Tabell såg eller cirkelsåg (tillval).
Brukskniv.
Rivjärn plan.
Latex monteringslim för skum.
Latexfärg.
Pensel.
Cheesecloth.
Vita skolan lim.
Disponibel borstar.
Svamp.
Klarlack.
Sax.


1.
Klipp dina stenar från en 4-gånger-4 ark av polystyren isolering 1 u00BD cm tjock. Oregelbundet formade stenar som fungerar bäst, om du inte går för en tegelsten eller huggen sten look. Skär av stenar med en varm avbitartång eller sticksåg. Om du sågar tegel eller andra räta hörn stenar, klippa med en tabell såg eller cirkelsåg.
2.
Rough upp kanterna på din sten för att ge det en mer autentisk utseende . Arbetar från ditt prov, använder ett rivjärn plan, brukskniv, eller Dremel-verktyg till instegsskydd upp kanterna och runt över hörnet tills den har samma utseende som originalet. Små divots i ansiktet av stenen kan lägga till ännu mer i detalj.
3.
Måla stenar med basfärgen i latex interiör färg, med hjälp av en pensel. Du behöver även en ljusare färg för att lyfta fram och en mörkare färg för skugga Vissa stenar kräver en platt yta andra kan kräva halvblank eller satin. Coat stenarna väl och låt dem torka.
4.
Limma stenar på väggen, med hjälp av latex monteringslim framtagen för användning med skum. Börja längst ner på väggen och utrymme dina stenar på lämpligt sätt. Använd en bild av en mur med ditt val av sten som referens.
5.
Cut 10-tums torg gasväv, med sax. Täck sten med cheesecloth. Gör en blandning av en del vita skolan lim till två delar måla med färgen på dina stenar. Sprid lim /färg blandas över stenarna med en disponibel borste. Tryck cheesecloth i färg /lim mix. Överlappning rutorna när du arbetar tills hela väggen är täckt. Pensla på ett lager av lim mix till hela väggen.
6.
Svampen på ljus lager av högdagrar och skuggor färger. Fokus på blanda det att ge en struktur som liknar den sten provet. Använd svampen för att stöpplingen färger, trycka försiktigt in det i färg, sedan lyfta bort för att ge en strukturerad mönster.
7.
Pensla på högdagrar och skuggor. Markera kanterna på stenen som träffas av ljus, skugga motsatsen kanterna, behöver detta inte vara exakt. Även skugga eller belysa eventuella höga eller låga poäng på stenen ytor. Täck hela väggen med två lager klarlack i lämplig glans.

Annan artikel

 • kreativa stadieindelning och krukväxter
 • lugna sovrum färg färger
 • kreativa idéer för målning västra rum
 • hur man kakel en bar
 • moderna sovrum idéer för tonåringar
 • anvisningarna på skär socklar
 • hur prep & måla ABS plast
 • hemlagad trä köksbänken
 • mellan flicka rummet idéer
 • hur man kan inreda ett kök & vardagsrum i ett rum
 •