Trim & gjutning idéer

Trim & gjutning idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-05-10

Installera trim och lister är inte bara ett bra sätt att förbättra stilen i ditt hem, men det är också ett enkelt sätt att öka ditt hem värde. Trimmar och lister kan bidra till att definiera utrymmen och belysa arkitektoniska detaljer. Dessutom kan viss hjälp också skydda väggar och andra konstruktioner från skrapmärken eller slitage. Om du funderar på att installera trim och lister, finns det flera idéer som du kanske vill tänka på innan du sätter igång.

Golvlister

socklar, även kallad lister, mopboards, sparkcyklar och lister bas, är stadiga remsor av material som går längs grunderna för väggar (där de möter upp med golv). Förutom att dölja sömmar, golvlister också skydda väggarna från skor, möbler och rengöring av verktyg. Enligt JustMoulding. com, tillverkare gör golvlister ur en mängd olika material, även trä, fiberboard, presspan, vinyl och gjuten plast. Medan de sistnämnda två material är bäst lämpade för mer moderna stilar, med trä och substitut trä (som träfiberplatta och presspan) kommer att ansluta sig till en mer traditionell stil.

Listen

Även golvlister täcka korsningar av väggar och golv täcker listen till knutpunkterna i väggar och tak. Om du vill att listen för att tjäna mer av ett funktionellt syfte (t. ex. för att täcka en ojämn gemensam eller en dålig lack), ska du sticka med trä, och använda tunna delar av gjutning. Att skapa en mer utsirad, användning större delar av gips-cast listen. Enligt JustMoulding. com, med din listen rösterna från cement kan du inkludera mer intrikata mönster och design än vad du annars skulle kunna åstadkomma med trä.

Dörr och fönster Djurtarmar

Inramning dörrar och fönster med stommar kan hjälpa isolera dem; dölja eventuella ojämna kanter de kan ha, och hjälpa till att definiera dem inom ramen för en övergripande utrymme. Enligt JustMoulding. com, är en bra idé för att knyta ett rum tillsammans för att matcha stilar och färger på dina dörrar och fönsterkarmar med de socklar och lister krona.

Musselmålat Molding

Enligt HGTV. com kan du lägga elegans till ditt hem genom att införliva räfflat lister. Musselmålat hänvisar till en särskild gjutning mönster, där det finns en rad parallella, enhetligt formade spår i kontinuerlig drift längs gjutning avsnitt. När ett avsnitt är placerad horisontellt, spåren springa horisontellt. Alternativt, när ett avsnitt placeras vertikalt spåren löper vertikalt. Du kan använda räfflade gjutning i en rad olika trim och gjutning applikationer, såsom socklar, listen och dörr och hus fönster.

Annan artikel

 • däck järnväg designidéer
 • Lägga till en rörelsesensor till utomhusbelysning
 • hur man möblera om ett rum till en Tinkerbell rum
 • hur man installerar Baseboard trimma i ett badrum
 • hur man utformar ett spa rum
 • hur man kan inreda med Plasma-TV
 • hur man kan blanda och matcha färger och mönster
 • hur man kan inreda ett kök land viktoriansk
 • hur man väljer en färg färg som matchar tegel
 • hur man konstruerar en vägg nisch
 •