hur man kan lösa in i en ny plats

hur man kan lösa in i en ny plats

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-04-16

Ett nytt hem bör välkomna dig med öppna armar den andra du skriver. Flyttade in ett nytt hem kan vara spännande, så länge du tar dig tid och undvika stressen. Säkerhet och komfort kommer att vara prioriterade när du lösa in i nya omgivningar. Gör ditt nya hem din egen genom att lägga till färg på väggar och dekorera den som den helgedom det borde vara
1.
Skapa en plats i ditt nya hem där du kan slappna av och känna fast. Flytta, packa upp lådor och bestämma var allt går kan vara överväldigande om du försöker göra allt på en gång. Att ha en bekväm plats i huset där man kan ta en paus kommer att minska arbetet med att lösa till ett nytt hem. Sätt upp en bekväm stol med en filt och kudde. Lägg till en ljus, litet bord, bok eller TV så att du kan ta en paus mellan uppackning.
2.
Lägga värme till ett nytt hem med solskydd. Ett nytt hem har kanske inte persienner installeras när du flyttar in, och privatliv är viktigt. Om du inte har bestämt vad solskydd skulle matcha resten av inredningen, börja med att installera prisvärda vinyl persienner tills du bestämmer vad du vill. Du kan installera tillfälligt gör-det-själv-persienner för omedelbar privatlivet.
3.
Skydda ditt hem genom att byta lås. Du vet inte om tidigare ägare gått på en nyckel till familj, vänner eller ett hus renare. Köp ett dörrlås från en järnaffär eller anlita en låssmed för att ändra ditt hem lås. Glöm inte att ändra ditt garage kod dörröppnare.
4.
Packa ett rum i taget. Börja med att packa köket eftersom det kommer att ge dig tillgång till skålen och glas, bestick och mat istället för att behöva göra en pizza köra.
5.
Inred ditt nya hem och göra den till din egna genom att måla väggar, hänger bilder, ändra armaturer eller skåp handtag, positionering möbler och lägga till belysning. Placera ett område matta i vardagsrummet för att göra ett nytt hem känns mysigt. Lägga personlig handen vid ett nytt hem hjälper dig att bosätta sig i snabbt. Hyra en inredningsarkitekt om du behöver hjälp inreda ditt nya hem.
6.
Förbättra ett nytt hem genom att lägga till krukväxter. Krukväxter kommer inte bara att ge tröst till en ny bostad, men kan bidra till att avlägsna gifter från luften, leverans av hälsosamma syre. "I en gemensam insats mellan NASA och de associerade Landscape Contractors of America har forskningen bedrivits på den potentiella användningen av krukväxter som ett verktyg för att lösa inomhus föroreningar problem på jorden. "
7.

Utforska området och ta reda på vad den har att erbjuda. De flesta städer har en gemenskap nyhetsbrev eller lokala tidning. Ta reda på aktuella händelser i ditt område, såsom kommande evenemang, festivaler och jordbrukarnas marknader. Gå med i en lokal klubb, professionell organisation eller fritids grupp. Träffa dina grannar och delta husägare föreningsmöte.
8.
Gå till posten eller online att fylla i en adressändring form. "USA Postal Service rekommenderar att fylla i en adressändring form två veckor innan du flyttar. Tidigast ett äkthetsbevis form kan lämnas in innan du flyttar är tre månader. När du har anmält USPS din adressändring kan det ta sju till tio posttjänster arbetsdagar för din post för att börja nå fram till din nya adress. "Skicka en grupp ut e-post till vänner och familj med din nya adress och telefonnummer.
9.
Kasta dig en fest. Ett nytt hem är något att fira och vänner eller familj kan hjälpa till. Skicka ut inbjudningar till dina inflyttningsfest och överväga att be vänner att ta med en favoritmat maträtt så du behöver inte laga mat. Om du bestämmer dig att laga mat, hålla det enkelt genom att tillhandahålla aptitretare och begränsade drycker såsom läsk, öl och vin.

tips och varningar


 • Om du kastar en fest och ta emot gåvor inflyttningspresent, glöm inte att skicka tackbrev.
 • Presentera husdjur till ett nytt hem långsamt. Ha tålamod och lugna som sällskapsdjur bosätta sig i ett nytt hem.
 • Annan artikel

 • idéer för redecorating små rum
 • hur man prime över epoxifärg
 • yttre farstun designidéer
 • hur man målar en sport utrymme för små pojkar
 • faux finish målningsföreskrifter
 • information om lampshade ramar
 • hur man skapar lyxiga sovrum
 • hur man kan inreda och designa en röd rum interiör
 • invändig målning idéer för samtida hus
 • mellanstadiet rum designidéer
 •