hur man kan inreda i en ny stuga stil

hur man kan inreda i en ny stuga stil

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-04-10

Ta med en stuga stil till ditt hem om du bor i ett mitten-talet ranch, ett timmerhus i bergen, ett centrum entré koloniala eller en urban loftet. Traditionell stuga stil inredning inblandade rum fyllda till brädden med overstuffed möbler, stämmer utskrifter, samlingar överflödande från skåp och skåp och tillräckligt med blommor för en statsbegravning. Ny stuga stil skalar ner detta för en lättare känsla som fortfarande väcker en stuga vid havet, en sjö reträtt eller en bungalow på den engelska landsbygden.

Du behöver:
Decorating bok
. Paint.
Pensel eller roller.
Tapetborttagare.
Färgskrapa.
Slip täcker.
Gardiner eller persienner.


1.
Skapa små kontaktpunkter i ditt rum genom att eliminera skräp. Lägga undan dina samlingar till förmån för att lyfta fram en eller två av dina favorit bitar. Gör intryck med ett krukmakeri tillbringare fylld med solrosor på en skänk snarare än trettio keramik tävlar med varandra om uppmärksamhet i en matsal hörnskåpet. Häng ett täcke i stället för pålning var och en som du har på en antik bänk i sovrummet. Visa en antik spegel ovanför din spis istället gruppering speglar av olika storlekar och former på väggen.
2.
Strip bakgrundsbild och lätta upp stämningen genom att måla väggarna en ljusgrön, blå eller gul, vilket tyder på nyanser av jord, hav och sol. Rulla ihop slitna gobeläng utskriftsområdet matta till förmån för sisal, eller ge rummet en ännu renare utseende genom att lämna golvet bara. Ta ner den tunga blommigt golv till tak draperier och ersätta dem med fläktande vita sheers, nyanser bambu eller ljusridåer bomull i en shabby chic ut.
3.
Utvärdera dina möbler. Klä den stoppade bitar med sängkläder slip omfattar i neutrala färger lämnar en accent stol eller ottoman i ett blommigt hellre än att blanda chintzes, ränder och rutor tillsammans. Om rummet är trångt, ta ut ett par bitar och rotera dem i när du behöver en förändring. Ta bort dukar och visa upp ditt bord, även om det är repad eller färgen är peeling. Ta bort doilies och låt Tabeller och fristående. Undvik matchande poster och perioder. Dra istället olika bitar tillsammans med färg. Stämmer Matsalsstolar blåmålad ser bra ut omkring en emalj köksbordet från trettiotalet. Blanda modernt och vintage genom att använda en antik trädgård bänk som soffbord och para ihop det med en snygg skinnsoffa.
4.
Använd blommor sparsamt. Snarare än uppblåst buketter på varje yta, flyter en enda ros i ett vattenglas nästa din säng. Placera en påsklilja vardera i små glasflaskor och rada upp dem på manteln. Häng ett gäng torkade hortensior i en krok i leran rummet. Visa upp en orkidé anläggning i ett soligt fönster i stället för en grupp av dem.

tips och varningar


 • Få idéer genom att konsultera dekorera böcker som "Better Homes and Gardens. Inred i New Cottage Style"
 • Annan artikel

 • DIY: sits reupholstery
 • hur man kan inreda vardagsrum med bambugolv
 • hur man startar en brand i en braskamin
 • hur du tar bort Horizonal persienner
 • hur till antika och ångest trä
 • skiffer kakel vs porcelin
 • hur man målar väggmålningar av pianotangenter
 • hur man kan inreda med bambu stjälkar
 • hur isolera ditt brevinkast
 • hur man fyrkantiga skåp på en ojämn vägg
 •