hur man kan inreda ett papper lykta

hur man kan inreda ett papper lykta

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-04-02

Papper lyktor lägga ett mjukt sken för inomhus eller utomhus belysning och ge ett billigt alternativ för fest eller bröllop dekorationer. Gör vanligt papper lanternor festligare genom att dekorera dem med anpassad design. Detta projekt kräver endast papper och hantverk. Välj din egen dekorationer för att lägga till mer färg, dimension och feststämning på papper lanternor vilken form eller storlek. Välj färger och former för att komplettera din inredning tema eller händelse för att anpassa din inredda papperslyktor

Du behöver:.
Färgat papper.
Mall från en hemsida eller stenciler från en farkost butik i ditt val av design.
Stiftpenna eller vässade penna.
Brukskniv.
Rengör skärbräda.
Glitterlim.
Roll av lim punkter från ett hantverk butik.
Sax.


1.
Välj schabloner eller mallar från en webbplats i din önskade mönstret, till exempel blommor eller klockor bröllop. MarthaStewart. com rekommenderar att skriva ut en fjäril mall --- Du kan förminska eller förstora fjäril till era lyktor --- och vik dem så att de rör sig som riktiga fjärilar.
2.
Välj papper i bakgrunden färg du vill ha dekorationer. Välj till exempel gul-guld för solrosor eller silvergrå för bröllop klockor. För en utomhus händelse, väljer 20-lb. eller tjockare papper för att göra dem tåliga nog att stå emot vind.
3.
Skriv mallen på färgat papper. För att använda en stencil för papper lykta dekorationer, håller stencilen stadigt och använda en stiftpenna eller vass penna för att rita mönstret. Flytta schablonen som behövs för att passa så många mönster på papper som möjligt. Du kan sätta de mönster i någon riktning på papperet.
4.
Dekorera mönster för pappers-lyktor med glitterlim. Till exempel måla guld glitterlim på solrosor och silver glitter lim på bröllop klockor. Lägg till andra färger om du vill, t. ex. utbrott av rosa på bröllop klockor och stråk av orange på solrosor. Det är snyggare och mer effektivt att dekorera mönster innan du skär de mönster av papper. Låt glitterlim torka helt. Det kan ta över en halvtimme att torka helt, beroende på temperatur och luftfuktighet.
5.
Placera färgat papper på en skärbräda och använda en brukskniv att skära mönster av papper. Håll papperet nedåt med ena handen. Håll fingrarna borta från brukskniv.
6.
Vänd försiktigt ner eller böja kanterna på design för att ge dem fler dimensioner. Böj kanterna av klocka ner så att klockorna kommer att stå ut från papperet lyktor. Böj blomblad upp och vrid dem till varje sida så att de liknar riktiga blommor.
7.
Limma prickar eller vitt lim på ryggen av mönstren. För små papper dekoration, kommer en eller två prickar vara tillräckligt. För en utomhus alltid tillämpa minst fyra Glue Dots en i varje riktning från centrum av mönstret på baksidan. Detta hjälper till att stabilisera dekoration på papper lykta i händelse av vinden.
8.
Upprepa steg 3 till 6 för att skapa så många Paper Lantern dekorationer som du vill.

tips och varningar


 • Barn kan hjälpa dekorera med glitterlim medan de vuxna skär mönster.
 • Håll bruksknivar borta från barn.
 • Annan artikel

 • hur man målar panel om log hem
 • hur man kan inreda mjölk backar
 • hur ättikslag träskivor
 • design och färg idéer för korta rum med högt i tak
 • plantskola tema idéer för en flicka
 • hur man kan inreda ett pojkrum på en budget
 • hur man kan inreda matsalar med kolumner
 • facket tak måla idéer
 • hur man kan inreda ett sovrum Beach Cottage
 • bricka projekt
 •