hur man hänga förvaringshyllor

hur man hänga förvaringshyllor

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-04-20

Övertala dina barn att hålla sitt rum rena och är ofta en utmaning för de flesta föräldrar. Oavsett om de används för att lagra kläder, skor, leksaker, spel eller böcker, kan förvaringshyllor vara den rätta lösningen för ditt barns röran problem. Hängande förvaringshyllor i ett dolt hörn eller klädkammare drar fördel av oanvänt utrymme och hålla ett barns rum rent och organiserat. Förvaring hyllor kan också hängas på en vägg i ett skafferi, tvättstuga eller hemmakontor för att lägga till minne åtkomligt för de utrymmen

Du behöver:.
Hyllor.
Uppställning standarder.
Uppställning parentes.
Electric regeldetektor.
Penna.
Borrmaskin.
Flathead träskruvar.
Nivå.
Skruvmejsel.


1.
Skjut en elektrisk regeldetektor längs väggen där du vill hänga hyllan standarder (som kommer att hålla hyllorna) tills du hittar reglarna. Använd en penna för att markera dessa punkter på väggen.
2.
Håll en av hyllan standarder tätt mot väggen där du har märkt för dubbar, sedan använda en penna för att markera på väggen där den översta skruvhålet faller på stuteriet.
3.
Borra ett testhål som är 1/8-tums i diameter där du har markerat mot toppen skruvhålet använda en elektrisk borrmaskin.
4.

Håll tätt hyllan standard mot väggen där du har borrat upp hål skruven pilot, använd sedan borren för att skruva en två u00BD-tums-lång skruv försänkt trä i testhålet att hänga upp hylla standard.
5.
Placera en 4-fots nivå vertikalt mot kanten av hyllan standard så att det är i lod.
6.
förborra som är 1/8-tums i diameter genom botten skruvhålet i hyllan standarden via en borrmaskin och sedan använda borren att skruva en 2 u00BD-tums-lång skruv försänkt ved i botten skruvhålet .
7.
Fäst en hylla konsol till hyllan standard som du redan har hängt på väggen och en till den andra hyllan standard du har ännu inte hänga. Kontrollera att båda konsolerna är på samma nivå på varje hyllplan standard.
8.
Håll andra tätt hyllan standard mot väggen där du har markerat för dubbar, lägg sedan 4 -fots nivå inom de två fästena på hyllan standarder för att vara säker på att de är nivå. När den andra hyllan standarden är i nivå med den första, upprepa steg 3 till 6 hänga den andra hyllan standard som du gjorde den första.
9.
Fäst de återstående paren hylla parentes till varje hylla standarder och skjut sedan var och en av hyllorna på konsolerna.
10.

Borra ett hål som är en u00BD-tum i diameter halvvägs genom det lilla monteringshål i fronten av hyllan fästet och använd sedan en skruvmejsel för att skruva fast ett 1 u00BC tums-lång skruv försänkt trä upp genom fästet och in i hyllan, enligt detta gamla hus. Upprepa detta steg för att hänga säkert resterande hyllor.

Annan artikel

 • hur du aktiverar ljus rörelsesensorn
 • kasta matta definition
 • hur man kan måla trä fönster
 • fönster behandling för Palladian fönster
 • hur man utformar ett staket för att dekorera en vägg
 • lagring skjul idéer
 • hur man skapar en brännpunkt när man utformar ett rum
 • användning av krossat glas
 • jordig inredningsidéer
 • diy stuckatur fasader
 •