bra Inflyttningsfest gåvor

bra Inflyttningsfest gåvor

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-04-27

När vänner eller familj flyttar till ett nytt hem det är en speciell och spännande tid för dem. Att ge en inflyttningspresent gåva är ett sätt att säga grattis till den nya platsen och påminna dem om att du bryr dig om dem. Bestämma vad man ska få till en inflyttningsfest gåva kan vara svårt, men att hålla sig till idéer som antingen är personliga eller praktiska är ett bra ställe att börja. Oddsen är dina vänner eller nära och kära kommer att uppskatta om du gör det.

Dörr Decor

Ett nytt hus är en källa till stolthet, och ett lämpligt sätt att låta de nya hemvist annonsera som bor där är att få dem något personligt för dörren.

Det finns många återförsäljare som gör att du kan anpassa en dörr plack, dörrmatta eller annat ytterdörren område inredning genom att ha den nya familjens namn tryckt på den. Tänk på utformningen av huset och välja en pjäs som kommer att komplettera hem och samordna väl med färger antingen inne eller ute.

Tänk på personlighet i familjen och bestämmer om något klassiskt, färgglada eller humoristisk är lämpligt-dessa teman är alla tillgängliga. Åka runt och söka upp ytterdörren inredning som är passande för familjen.

Köksartiklar

Varje kök behöver köksredskap. Försök att snoka runt och ta reda på om de nya ägarna redan har en fin uppsättning av köksredskap. Om de inte gör, så denna gåva kommer att bli en som de kommer att uppskatta och njuta av länge. Kvalitet kokkärl kommer att göra det nya köket klart att användas omedelbart.

Även om du upptäcker att familjen redan har kvalitet grytor och kastruller, anser uppsättningar såsom Corningware eller Pyrex som säkert kommer väl till hands för andra matlagning behov.

Creative presentkorgar

presentkorgar kan verka som den enkla vägen. Ja, dina vänner eller familj som en vanlig gåva korg, men kommer de gillar det mycket mer om du lägger lite kreativt tänkande i det och ge dem en de verkligen kan använda.

Om familjen älskar trädgårdsarbete då överväga att få dem en vattenkanna hink eller hink fylld med trädgårdsredskap, frön, trädgårdshandskar och några tidningar trädgårdsarbete. Inkludera ett presentkort till ett hem förbättring butik också.

Om familjen flyttade in i ett renoveringsobjekt, en gåva korg gjord av en färg bricka med penslar och rullar skulle vara perfekt. Släng i dropcloths och maskeringstejp och presentkort på en färghandel.

Verktyg är ibland inte på toppen av det nya huset prioriteringslistan, men de är väldigt bra att ha. Gör en gåva korg som består av en nybörjare verktygssats. Använd en verktygslåda i stället för en korg och omfattar grundläggande verktyg som en hammare, tänger, skruvmejslar och hårdvara.

Annan artikel

 • hur man försegla träskedar med lack
 • sten spis & väggar
 • hur man målar vinyl tapet & väggskivor
 • hur man målar vinyl lamellgardiner
 • hur man målar fixturer mässing badrum
 • hur man kan inreda vardagsrum med bambugolv
 • hur man kan inreda ett avskärmat rum med gardiner
 • hur man målar en stål badkar
 • dekorativa vägg behandlingar
 • hur man installerar golv stenbrott kakel
 •