teen sovrum idéer & tricks

teen sovrum idéer & tricks

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-03-12

Som du kanske minns från din egen ungdom, kan tonåringar vara ombytliga varelser. Trots alla dina ansträngningar att hålla höften och ger råd om att hjälpa dem behålla sina rum intressant, fortsätter de ofta att antingen skräp det eller be om något nytt. Genom att göra några viktiga förändringar i din tonårings rum eller genom att lägga till en ny design system, men du kan skapa en miljö som även de kommer att vilja hålla ren.

Skapa Space

Den genomsnittliga tonåringens rum är ständigt belamrad med allt från kläder till tidningar. Ett av de bästa sätten att undvika detta kaos är att skapa så mycket utrymme som möjligt. Ta till exempel bort garderoben dörrar att öppna upp utrymmet och uppmuntra din tonåring att placera föremål på galgar. Använd pinnen och PM styrelser på väggar, tillsammans med ett tillräckligt utbud av häftstift, så din tonåring kan hålla papper på väggarna istället för golvet. Köp och installera justerbara hyllor så att du kan expandera dem när det behövs. Använd ett skrivbord med massor av lådor och märkt behållare för att hålla ordning poster.

Retro Room

Ett billigt och intressant sätt att dekorera en tonårings sovrum är att gå för en retrostil. Garage försäljning, loppmarknader och butiker sparsamhet erbjuder bra erbjudanden på äldre möbler och sängar. För att komplettera retro-look, måla rummet i ljusa färger, som gul, röd, orange, blått och grönt. Sedan kryddar väggarna med några gamla filmaffischer. Se till att få din tonåring: s bidrag i projektet till att omfatta alla särskilda retro berör han eller hon kanske vill.

temarum

Rum baserad på ett tema kan vara ett tveeggat svärd. Du kan ägna veckor och se till att ett rum baserat på en populär stjärna är perfekt bara för att få din nyckfull tonåring föredrar en annan idol efter bara några veckor. Därför, när du skapar ett tema rum, det är viktigt att välja en stil som är åtminstone lite generisk så rummet inte är föråldrad innan färgen torkar. Till exempel, istället för att göra en Hannah Montana rum kan du skapa ett tema baserat på musik och sång. På samma sätt istället för att skapa ett rum fokuserat på astronauter, installera en stjärnklar tak och lägga till lite moderna, metall möbler för en futuristisk stil.

Tänk som en vuxen

Många tonåringar redan tror att de är vuxna, så för dessa mer mogna individer, utforma ett rum som tilltalar ett äldre publiken, som någon i 20-årsåldern. Välj ett tema som känns vuxen och sofistikerad. En idé: Byt ut sängkläder med solida färger eller en handgjord täcke. Använda moderna hyllor gjorda av metall eller en färdig ved. För att verkligen förstå din tonåring: s intressen, föreslår han eller hon ser för bilder av rum med en stil han eller hon gillar och basera beslut design på dessa bilder. Bli inte förvånad om din slutliga utformningen ser mer ut som en liten studio lägenhet än en typisk tonåring budoar.

Annan artikel

 • hur man skär en sko gjutning för att passa ett hörn i huset
 • spel att dekorera ett baby rum
 • hur man kan inreda ett avlångt vardagsrum med mörkt tonade möbler
 • hur det ska genomföras ditt hem för presumtiva köpare
 • hur man målar rostiga stål
 • hem inramning tips & tekniker
 • hur man kan inreda vin rum
 • hur man tar hand om rosor i vaser
 • hur man gör en handduk ficka för att imponera på över natten gäster
 • hur man kan inreda ett spelrum i en sofistikerad och ändå rolig stil
 •