storlek Standard King mot Europeiska skenbar kudde

storlek Standard King mot Europeiska skenbar kudde

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-03-08

Bed kuddar finns i fem olika storlekar. Exklusive specialitet kuddar för rygg sliprar, sliprar sida eller de som snarkar, finns kuddar märkta enligt vad size säng de är särskilt stora för att passa. Anledningen kuddar är i allmänhet kopplats ihop med en säng storlek är rent estetiska, eftersom en bekväm kudde kommer att göra för de flesta. Visuellt kan en liten säng överväldigas av stora kuddar, medan stora sängar kan rymma större kuddar som kung eller europeisk kuddar, och ibland båda.

Standard och drottning kuddar

En standard Kuddarna är 20 inches x 26 inches och är idealisk för en enkelsäng. Två standard kuddar kan placeras sida vid sida på en drottning säng och tre kan användas sida vid sida på en king size-säng. En queen size-kudden är 20 inches x 30 inches, och placera två sida vid sida passar en queen-size säng.

King Kuddar

King size kuddar är 20 inches x 36 inches. Två kung kuddar som sida vid sida över en stor säng är utformade för att passa bra. En uppsättning king size-kuddar kan användas av dem själva eller som del av en dekorativ montering av kuddar på sängen.

Kalifornien King Kuddar

Du kommer ibland köra över en California king size-säng, som är några inches bredare än en vanlig kung madrass. En kudde för en California king size-säng är 20 inches x 40 inches, 4 inches bredare än en kung kudde. Kalifornien kung lakan är också bredare än vanliga lakan king size-säng.

Europeiska Kuddar

Även känd som Euro kuddar, en europeisk kudde är en kvadrat 26 inches x 26 inches. Ibland avses med dess metriska storlek, x 65 cm 65 cm, den fyrkantiga formen av europeiska kuddar är perfekt för att sitta uppallad. Medan semi-tillbakalutad i sängen, Europeiska kuddar stödja mitt i ryggen.

Pillow Shams

En kudde bluff är en dekorativ örngott. Shams kan ruggig, veckade eller dekorerade med fransar. Shams kan komma med Hjälparen set, eller kan köpas separat. En bluff behöver inte matcha de andra kuddar på sängen, men det bör vara av samma stil och färgskala. Europeiska kuddar har Shams storlek speciellt för kudden, liksom andra kudde storlekar. Vanligtvis kommer uppsättningen av de största kuddar på sängen har en kudde bluff om det istället för ett örngott.

Pillow Arrangemang

Att göra en säng presentation som rivaler som finns i butik visar, en massa kuddar används. Att imitera det här ut på en king size-säng, placera två kung kuddar i vanliga örngott mot sänggaveln eller längst upp i sängen, det är de kuddar sover du på. Sätt tre europeiska kuddar i Shams över framsidan av kuddar du kommer att använda när du sover. Håll titta åka skiktning en rad med tre standard kuddar i dekorativa Shams tvärs, eller använda två kung kuddar i dekorativa Shams. Resultaten kommer att leverera tre rader av kuddar. Top utseendet av med många kuddar i olika former, storlekar och färger som kompletterar kudden arrangemang.

att tänka på

många kuddar på en säng kan verka feminin, men kan se mer maskulin om mörka eller neutrala färger används för sängkläder. Med enkla mönster och box-stil Shams också bidrar till slankare resultat. Med kuddarna från sängen varje kväll innan du somnar kan det vara obehagligt, och därför är rummen ofta väl anpassad till en stor mängd dekorationskuddar eftersom sängarna används mindre ofta.

Annan artikel

 • hur man målar ett schackbräde på en gitarr
 • Hur vet jag om jag har triple rutan fönster?
 • hur du tar bort färgfläckar på kläderna
 • hur man hänga ett skåp glas kuriosa
 • hur man använder en laddare för formellt middagar
 • stilar i kudde Shams
 • rosa & svart rum idéer
 • hur man gör dramatisk teater gardiner från taft
 • Hur du tar bort tapet gränser som limmas på
 • hur man målar utomhus vinyl ytor med latexfärg
 •