södra heminredning tips

södra heminredning tips

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-03-11

Med hem stilar i Syd som sträcker sig från låglandet stugor i Beaufort, South Carolina, till eleganta plantage hem i Baton Rouge, Louisiana, kan det vara frestande att dekorera alla Southern hem på samma sätt, att bara göra saker enklare. Men med varje typ av hem kommer en inneboende stil, vare sig formell eller informell. Lär dig att inreda ditt hem Södra med några enkla tips som passar dina behov.

Låg lantlig stil

Låg land stil hem sitt ursprung i Syd och är vanliga runt Charleston område i South Carolina. Låg land Stugorna är just det-vita fasader täcks stugor som ofta svävar på kanten av träsket. Ibland kallas "Cracker stil," dessa hem frammanar en casual, evig sommar stil perfekt för avkopplande inredning. Måla stugan inredning i mjuka pastellfärger, nästan glass nyanser. Lägg trägolv i syfte att underlätta sanering och långa slitage. Täck soffor och loveseats med bomull överdrag i vit bomull eller denim för en casual look. Lägg snäcka accenter i hela hemmet med ljus och nät på bordsskivor. Lighthouse accenter lägga till en nautisk leta efter bostäder nära stranden. Leta efter gamla antika, nödställda matbord och lägga stämmer trästolar. Med verandor omger de flesta sidor av en typisk liten stuga på landet är det klokt att lägga till gungstolar och gungor veranda att dra nytta av vinden. Lägg mjuka kuddar till stolar för komfort. Potted pelargoner lägga ett stänk av färg för en veranda. Grundläggande solskydd är bäst, leta efter enkla rullgardiner, bambu nyanser eller vanlig gardiner bomull.

Plantation Style

Södra plantage-stil hem återspeglar elegansen hos en svunnen tid. Lägg till en air av informella med kombinationen av olika möbler stilar inklusive naturliga möbler som flätade och korgar. Inkluderar användning av familjeklenod möbler, antikviteter och fynd från världens resor. De flesta plantage hem har en trappa upp och ett nere, med stora pelare på framsidan av hemmet. Många gånger finns det en expansiv veranda runt hela huset och en stor balkong ovan. Lägg vita rottingmöbler till verandor för gott om sittplatser. Windows är ofta lämnas öppna för att möjliggöra naturlig luftkonditionering. Täck för fönster med tunga draperier och gardiner, men se till att de kan flyttas åt sidan i den traditionella sätt. Väljer att göra matsalen en central del av hemmet för att dekorera, lägga en stor trä matbord med matchande stolar och en skänk. En ljuskrona är ett måste, tillsammans med silver, porslin och linne bord. Lägg till en skål med färska kamelior tillsammans med ljus för en vacker mittpunkten.

spansk stil

spansk stil hem är framträdande i söder, främst i södra Florida. Med putsade väggar och terracotta färger, är spansk stil informell och mycket välkomnande. Denna typ av hem beskrivs ofta som spanska koloniala väckelse och började i Kalifornien, på väg till Florida. Välvda dörrar och entréer låna en mjukhet i utformningen, medan tegeltak lägga ämne. Måla väggar en enkel vit och accent med mörkt trä trim. Använd färger från naturen såsom grönt, rött och cerise att accent den svala, vita inredning. Lägg smidesjärn bitar såsom ljusstakar och lägga stora blockljus. Tung, fungerar skinnmöbler bra i spansk stil. Kombinera med mörka, trä bord för en betydande utseende. Använd stort område mattor över terracotta kaklat golv för en mjuk känsla under fötterna. Lägg till tropiska växter som Ficus och aloe till lerkrukor och distribuera hela ett rum.

Annan artikel

 • stämplad betong injekteringsbruk verktyg
 • hur du tar bort tapet väggmålningar
 • hur man installerar stål konst
 • hur man kan inreda & måla ett litet rum
 • hur man gör ceder swags
 • diy spis skärmar
 • hus Utsmyckning för barn
 • hur man mäter kvadratmeter för kakel
 • hur man mäter om no-sy gardiner
 • hur man hänga gardiner ordentligt
 •