papperspåse vägg behandling

papperspåse vägg behandling

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-03-07

Tapetsering är ett enkelt sätt att skapa en egen look inne i ditt hem eller kontor. Det är i allmänhet en gör-det-själv-jobb som inte kräver mycket förkunskaper i ämnet och inte heller att bryta banken. Det finns en mängd olika traditionella tapeter på marknaden idag som kan köpas från någon hem förbättring butik. Ett alternativ till traditionell tapet är papperspåsar. Kan du skapa en vacker, unik inredning med papperspåse vägg behandling

Material

en papperspåse vägg behandling är det mest prisvärda alternativet för att skapa en varm och välkomnande plats. Det är också ett perfekt sätt att återvinna gamla matkassar. Du behöver tidningar eller en presenning för att täcka golvyta där du arbetar. Du behöver också tapetklister, en färg bricka, en pensel och tillräckligt med papperspåsar för att täcka dina väggar. För en blank yta, också köpa en oljebaserad polyuretan.

Förberedelser

Tillämpa en behandling av papper påse väggen är mycket likt att tillämpa de traditionella tapeter. Den Perk är dock att du inte behöver vara så snyggt och exakt. Riv alla papperspåsar i bitar, och skapa två separata högar. En lugg bör användas för raka kanter som kommer att gå runt fönster, dörrar och golvlister, och den andra högen ska användas för trasiga kanter.

Ansökan

Precis som om du vore att tillämpa de traditionella tapet, se till att väggarna är rena och torra. Du kommer att gälla tapetklister på väggarna och tryck bitarna papperskasse på plats. Överlappar bitar för att skapa ett mer sammanhållet och dramatisk effekt. Vem bryr sig om några pasta läcker ut här och där-det kommer bara att gynna den övergripande utseendet på din vägg behandling i slutet. Det finns ingen anledning att trycka ut rynkorna heller.

Finishing

papperspåse väggen behandling måste torka ordentligt i 48 timmar. När du är säker på att det är helt torrt, överväga att lägga ett lager klar polyuretan. Detta kommer att öka skönheten i naturliga fibrer i väggen behandling och ger den ett blankt utseende. Det kommer också att lägga ett lager av skydd.

Fördelar

Fördelarna med en papperspåse vägg behandling är många. Du sparar tid eftersom det inte finns något behov av perfektion. Du kommer att spara pengar eftersom papperspåsar kan sparas över tid från mataffären eller köpas för ett mycket lågt pris. Överväg att använda ett papper behandling påse väggen i ett område där du vill skapa en rustik känsla.

Annan artikel

 • innebörden av nya fönster i feng shui
 • bricka projekt
 • Definitionen av oxalsyra
 • hur man utformar en layout för ett rum
 • hur man kan inreda ett kök med café stil tema
 • baby rum FÄRGER
 • hur en ungdom urbana rummet
 • hur du tar bort en kantlinje på tapet
 • hur man hänga gardiner med krokar
 • idéer för att sätta ett bord framför ett stort fönster
 •