hur man installerar kork laminatgolv

hur man installerar kork laminatgolv

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-03-10

Cork laminatgolv har den lättskötta av laminatgolv plus ljuddämpande egenskaper av kork. Inte heller ser de ut brädor kork bulletin. Cork laminat har en inre kärna av kork som omfattas av en genomskinlig plast slitskikt för att öka livslängden och enkelt underhåll. Det enkla snäpp-ihop installationsmetod ger ett flytande golv färdig att använda i ett par timmar

Du behöver:.
Spett
. Skrot timmer.
Brukskniv.
Rak kant.
Hammer.
Tång.
Skrapan.
Broom eller vakuum.
Distanser.
Saw.
Slagkloss.
Lim.
Bottenplatta.
Sko gjutning.
Övergång remsor.


1.
Stack rutorna av kork laminatgolv nära anläggningen området att smälta under 48 timmar.
2.

Ta bort alla möbler från anläggningen området. Ta bort bottenplatta med ett spett, använd en skrot bit av timmer mellan väggen och spett för att undvika att skada väggen. Dra vent upp täcker och placera ut av arbetsområdet. Skär mattor i hanterbara storlek strips med en brukskniv, med en rak kant som guide. Rulla ihop mattor och ta bort. Dra upp stoppning, rulla och ta bort från arbetsområdet. Bänd upp halshornet band och ta bort. Dra upp alla återstående spikar eller häftklamrar med en hammare eller tång. Skrapa golvet med en skrapa bort all stoppning resterna fastnar på golvet. Sopa eller dammsug golvet för att avlägsna allt damm och skräp.
3.
Placera distanser vid jämnt fördelade mellanrum runt den yttre omkrets av rummet för att möjliggöra expansion.
4.
Lägg ut första raden i laminat plankor längs den längsta sidan av rummet med tungan sidan mot väggen. Skär den sista biten i raden till rätt längd med en såg, spara cut-off bit för att starta nästa rad om det är mer än 12 inches lång. Detta kommer att ge ordentlig joint-häpnadsväckande att lägga styrka och gör golvet mer attraktivt. Använd ett spett för att dra den sista biten på plats och se till att stumfog är tät.
5.
Sätt tungan sidan på den första plankan i den andra raden genom att hålla på plankan i vinkel mot golvet och trycka nedåt klicka in i låst läge. Tryck längs den långa sidan av plankan med en slagkloss att avsluta minska klyftan. Montera nästa planka i raden, med hjälp av kranen blocket att minska klyftan i rumpan gemensamma. Installera resten av golvet genom att upprepa dessa steg tills du når den motsatta väggen.
6.
Skär den sista raden i plankorna längs att passa till de återstående öppna, om nödvändigt . Dra brädor på plats med ett spett. Om den sista raden av plankor är mycket smal (mindre än 2 inches), att använda lim på tungan delen av plankor säker.
7.
Ta bort distanserna. Installera baskortet genom att spika fast den på väggen, inte spika den till golv. Nail kvartalet runda eller sko gjutning av Baseboard om så önskas. Installera övergång band där korken laminatgolv möter andra typer av golv.

Tips och varningar


 • Använd knäskydd när du installerar kork laminatgolv för att undvika ont i knäna.
 • Cork laminatgolv kan installeras över hårda golv, t. ex. kakel eller linoleum.
 • Annan artikel

 • hur man förlänga bambu rullgardiner genom att lägga del av en annan
 • Enklaste sättet att ta bort tapeter stöd
 • hur man gör gardiner utan mycket sömnad
 • idéer för målning innerdörrar
 • hur man gör en japanskt papper lampa
 • hur man kan inreda Gardiner & draperier
 • hur man målar rullgardiner vinyl mini
 • hur man gör rådjur horn inredning hemma
 • hur du utformar ditt eget rum färger
 • hur ta reda på om färgen är oljebaserad
 •