hantverkare inredningsidéer

hantverkare inredningsidéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-03-17

Den Hantverkare (eller Konst och hantverk) Rörelser i det sena 19: e och början 20th century var en direkt reaktion på övergreppen i den viktorianska eran. Det betonades enkelhet i design och inredning. Hantverkare bungalows var funktionella och inredda sparsamt med vanligt men välskrivna stycken avsedda för praktiskhet. Stora fönster med enkla behandlingar markerad karaktär, och kontaktpunkter byggdes in i arkitekturen snarare än senare.

arkitektoniska detaljer

träpaneler och exponerade takbjälkar var utmärkande för Craftsman inredning, hylla både skönheten av trä över gips och måla och betona hantverket som behövs för att skapa en funktionell vackert hem. Hantverkarna på rörelsen ansåg att rummen ska stå på egna snarare än beroende på målningar och fotografier hängde på väggen, som skulle kunna uppmuntra skräp och förringa hem hantverk.

För att väcka denna känsla i ditt eget hem, börja med att installera TRÄPANEL. Ta bort takplatta att exponera takbjälkar eller hänga rutan balkar, som är lättare än massivt trä men ger samma utseende. Du kan också kunde installera torg, träpelare att avgränsa rum, öppna rummet.

I en hantverkare bungalow, inbyggda bänkar fönster, bok fall och skåp eliminerat behovet av för mycket möbler, som kunde röran rum. Du kan uppnå ett liknande utseende genom att lägga golv till tak bokhyllor och utsläppande enkla skåp och Armoires mot väggarna. Om du har en öppen spis, köpa matchande bänkar ska placeras på båda sidor. Lägg till en lång, platt ångbåt bagagelucka i ett fönster och lägga kuddar på toppen för en mysig fönsterplats.

Windows i en hantverkare hemma var stora med breda lister och trösklar i mörka fläckar. Återspegla detta titta i ditt hem genom att ersätta trim runt fönster med några som är 4 eller 5 inches bred och skär torget i kanterna, snarare än sneda. Avsluta trimningen med en mörk fläck.

Golven i en hantverkare bungalow var trä, i allmänhet ek. Om ditt hem inte redan har ekgolv, dra upp din matta och installera sågade trägolv eller tillverkas golv som Pergo, som har utseendet av trä.

Möbler

Hantverkare-eller Mission stil möbler hade rena linjer och var avsedd att vara funktionsduglig i stället för snygg. Det var välspelad och robust, med trä, spaltgolv ramar toppad med tjocka, läder kuddar. Alla slags dekorationer var enkel snarare än utsmyckade. Byråer ofta framhävs mässing drar, medan slutet tabeller och lampor kan ha koppar höjdpunkter.

Reception och golvlampor baser var ofta tillverkade av smidesjärn och innehöll blyad nyanser glas.

För att Inred ditt hem med Hantverkare stil, ser att hem-inredning företag som Stickley möbler, som fick sin början under Arts and Crafts-rörelsen och tillverkar samma möbler design idag. Besök även loppmarknader och antikaffärer med ett öga mot att hitta en länsstol eller hantverkare soffa som helt enkelt behöver lite TLC.

Tyger

Tyger i en hantverkare-stil hemma var oftast vävda, naturfibrer. Jute, lin användes som enkelt fönster behandlingar. Vänster obehandlade, återspeglas de den beige och sand som finns i naturen, men de var ibland färgade i dämpade gröna och gula. Möbler som inte täcks i läder, lekte kuddar klädd i canvas.

För att väcka den här stilen i ditt hem, slip blanda bitar täckta i linne eller canvas med några klädda i läder. Drape en tung linne kasta i en mjuk grön färg över en stolsrygg eller bädda din säng med lakan lakan och örngott. Hang enkla, benvit fliken gardiner på trä pluggar på dina fönster.

Annan artikel

 • hur man målar en gitarr med sprayflaskor
 • hur man lägger terrakottakakel
 • hur man kan inreda en pojkes sovrum i en western-tema
 • instruktioner för att göra en trä lada stjärna
 • hur man smoking vika en servett
 • hur man målar formica skåp
 • hur man installerar laminatgolv på ojämna ytor
 • hur man använder en skugga låda
 • hur man hänga en vägglampa
 • hur man installerar övermålningsbar tapet
 •