tips om att dekorera med blå och bruna färger

tips om att dekorera med blå och bruna färger

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-02-19

blått och brunt kan användas som accenter eller grundfärgerna i ett rum. Enkla beslut kommer att hjälpa ditt projekt flyta smidigt när man fastställer hur man använder dessa färger för att få ut det mesta av sin dekorera överklagande användas tillsammans eller enskilt.

Blå

Det finns många varianter av blå, från ljusa och dominerande att lugn och fridfull. Den blå nyans som du väljer i slutändan kommer att bestämma rummets energi. Blå kan vara lugnande, vilket gör den idealisk för rum där du tillbringar mycket tid, som ett familjerum, köket eller sovrummet. Om du har ett mindre rum och som en mörkare nyans av blå, överväga att genomföra det blå in i tyget av dina gardiner, kuddar och andra tillbehör. Om du har fastnat på måla väggarna en viss nyans av blå, välj en mjuk ljusblå, vilket kommer att hålla rummet från känslan för liten. Håll djärvare färgerna blått för större rum med mycket solljus.

Brown

Brown är en mångsidig dekorera ton. Brown kan hittas i nästan alla rum, från trä skåp och trägolv till tyger och tillbehör. Genom att använda denna färg inomhus är som att föra en bit av naturen inuti. Brown kan fungera som den dominerande rummet färg, till exempel på väggar eller i möbler eller golv. Den kan också användas för att shoppa ett rum målad i en annan färg, som rött, rosa, blå eller vit. Den nyans av brunt som du vill kommer att avgöra var och hur du ska använda den. Precis som djärvare nyanser av blått, brunt bör också användas försiktigt i ett litet rum. Placera brun fönster behandlingar och tillbehör i ett rum med grädde eller vita väggar. Använd en brun skuggade täcke i en liten flickas rosa rum, eller bets golvet en mörk valnöt färg för att gå med mjukare toner av blått, rosa eller gula.

Bruna och blå Tillsammans

Eftersom blues och brunt kan vara mörk eller ljus tonas bestämmer vilken du vill att dominera rummet, och välja den färgen vara den mörkare tonen. Till exempel, om du har lätt färgade trägolv, välj en blå nyans som är mörkare så att den definierar väggarna och golvet. Måla golvlister vita eller grädde att beskriva rummet. Däremot om du har mörkt blå matta på golv, välj en ljusbrun färg att gå på väggarna. Om du vill använda både blått och brunt att måla väggarna, bestämma vilken färg du vill dominera, eftersom att sätta två mörka färger tillsammans kan göra ditt rum ser mindre. Blå och brun också kan arbeta för att shoppa ett vitt rum. Blå och brun kommer att lägga ett pop av färg utan att göra rummet ser alltför upptagen.

Annan artikel

 • hur man målar en väggmålning på tyg
 • hur man limma plast till styrofoam isolering
 • hur man gör inverterad draperier rutan veck
 • hur man band färg från en aluminium dörr
 • trägolv färger & former
 • hur du tar bort torkade latexfärg från kläder
 • hur man målar glasfiber duschkabin med Tvåkomponentslack
 • hur man bygger en stor vägg fontän med hjälp ramlade marmor kakel
 • hur man målar tryckimpregnerat träbryggor
 • instruktioner för att ställa en Seiko världsklocka
 •