instruktioner för att göra en trä lada stjärna

instruktioner för att göra en trä lada stjärna

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-02-21

Femuddiga stjärnor dekorera lador över hela USA. Ursprungligen var stjärnorna målade på ytan av barn (ofta strax över en dörröppning), då de var byggda av trä och hängde från ytan. Idag oavslutade metall stjärnor är populära: De rostiga patina som utvecklar ger ett rustikt utseende med en nästan ny prydnad. Du kan göra din egen stjärna plywood lada på bara några timmar, och du kommer kunna måla det eller avsluta det att möta dina egna önskemål

mönster

Om du är händig med en gradskiva och en kompass, eller kan skissa en attraktiv stjärna frihand, du kan rita ditt eget mönster. Om inte, kontrollera hantverk böcker och butiker hobby för en stjärna mönster som du gillar: Leta i jul hantverk, quiltning och träbearbetning böcker, och i skrot-bokning, quiltning och målning avdelningar hobby butik. Om du hittar en stjärna mönster som du vill, men det är fel storlek, glöm inte att du kan förstora eller förminska ner mönster med en kopieringsmaskin.
Kopiera eller spåra dina mönster på papper, klippa ut den och prova papper stjärnan på den plats du kommer att visa i trä stjärnan. Kontrollera att vågen är rätt, och se till att stjärnan kommer att passa på önskad plats

Klipp ur Star

Välj virke. 1/2-tums plywood fungerar bra för mycket stora stjärnor (större än 12 inches). För mindre stjärnor, fungerar 1/2-tums ombord timmer bra också. Ceder eller stjärnor furu kommer räcka längre i sol och regn utan lack eller lack, men om du vill ha en gammal snygg stjärna, anser skära din stjärna från alltjämt stadiga bitar av återvunna trä att göra en rustik stjärna som ser ut som en antik.
Spåra stjärnmönster på en träbit. Klipp ut det med hjälp av en BÅGSÅG bläddrar såg eller bandsåg. För att undvika att bryta sågklingan, försök inte att byta riktning när du når punkten eller V-formade botten av varje stjärna arm: Istället skär från kanten av styrelsen ner till botten för V, sedan tillbaka sågen ut genom snittet Du har just, och börja vid skogsbrynet att skära ned till samma punkt ner på andra sidan av V.

Slutför Star

Sand stjärnan efter att du klipp ut. Även om du vill ha en rustik ser stjärnan, slipa kanterna precis tillräckligt för att ta bort flisor och skarpa kanter så det blir lättare att hantera den stjärna när du hänger den. För en mer sofistikerad stjärna, börja med en tung grus sandpapper att slipa bort den tuffaste områden, sedan flytta till finare slippapper för att slipa träet tills den är helt slät på alla underlag. Torka av sågspån undan med ett slag duk
Du kan måla din stjärna för att matcha din inredning, eller så kan forskning betydelser av olika färger. Vissa traditioner diktera att, till exempel, är en blå stjärna tänkt att skänka fred och rött står för passion. Alternativt kan du lack stjärnan eller tillämpa en antiquing färg eller finish. Om du lämnar din lada stjärna ofärdiga, kommer det så småningom ruttnar och faller sönder om den visas utomhus, även om du använder en resistent trä såsom ceder eller redwood.
Glöm inte att förbereda stjärnan för montering. Du kan förborra hålen på varje punkt av stjärnan, så att du kan använda trä skruvar för att montera stjärnan på väggen. Eller så kan du borra ett enda hål på toppen för en spik, eller slinga ett band genom hålet för att hänga stjärnan. För en dold montering, kolla in bild hängande hårdvara: Var noga med att montera den mot toppen av stjärnan tillbaka så att den kommer att hänga på rätt sätt.

Annan artikel

 • hur man kan inreda ett sovrum Beach Cottage
 • Pima bomull vs egyptisk bomull sateen
 • dekorativa detaljer för köksluckor
 • hur man gör en köttätande terrarium med ett akvarium
 • hur man målar över ojämn panel
 • unika tonåring sovrum idéer
 • hur man syr en kappa roman skugga
 • hur man målar uteplats asfaltläggare
 • solpanel certifiering
 • hur till göra min egen godis etiketter
 •