idéer för att använda mosaik för ett badrum

idéer för att använda mosaik för ett badrum

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-02-28

När du vill lägga mosaik kakel i ditt badrum bör du ta hänsyn till storleken och formen på plattorna. Mosaikplattor kommer i olika storlekar, form och färger för din inredning behov. Använd din fantasi när designa ditt badrum i mosaik. Du kan använda mosaik på nästan alla ytor i ditt badrum.

Accentfärg

Byt ut några av dina gamla plattor med färgglada, lekfulla mosaikplattor att bilda ett mönster eller ett uttal på din vägg. Bestäm om du vill ersätta kakel på en vägg i ditt badrum eller varje vägg. Lägga mosaik till ditt redan existerande kakel kommer att hindra dig från att behöva kakel hela ditt badrum, enligt AllBathroomDesigns. com.

Backsplash

Ansök mosaikplattor som backsplash bakom ditt badrum handfat. Skapa ett mönster eller slumpmässigt plattor plats på backsplash. Använd olika storlekar av mosaik när du skapar din backsplash. Detta kommer att öka tjusningen av backsplash.

Kakel Rug

Skapa en mosaik matta på badrumsgolvet. Föreställ dig att ha ett badrum matta som inte behöver tvätta. Skapa din kakel matta med endast mosaikplattor eller införliva badrum sten plattor i mitten av matta som ger terapeutisk fotmassage, enligt AllBathroomDesigns. com. Om du väljer att infoga badrum sten plattor i golvet, använd mosaikplattor som en översikt av din matta. Detta kommer att förbättra skönhet och design på ditt golv.

Dusch

Ansök mosaikplattor till din dusch golvet. Du kommer inte att glida på en mosaik kakel, enligt AllBathroomDesigns. com. Använd din fantasi och ordna brickorna för att göra en bild eller design. Du kan också lägga mosaik på botten av ett konstruerat anpassad badkar, även om den har en böjd form, enligt AllBathroomDesigns. com.

Vanity

Täck ditt fåfänga i mosaik att lägga till en antydan av lyx till ditt badrum. Bestäm om du vill att din fåfänga ha en bild eller en enkel neutral design. Täck fåfänga och fåfänga hela badrumsskåp i mosaik för att skapa en egen look i badrummet.

Bad Surround

Lämna ditt duschdraperi öppna och visar upp ett badkar surround täckt av mosaik. Om du har ett badkar i ett badkar surround, kakel hela området kring ditt badkar, skapa ett spa se till ditt badrum. Om du använder mosaikplattor i andra delar av ditt badrum kan du kakel badkaret surround i en kontrasterande färg för att lägga till visuella intryck som du skapat.

Windows

Skapa en ram runt ditt badrum fönster med mosaik kakel, markera fönstret och vad som ligger bakom fönstret utomhus. Om du har en fönsterbräda, kan du kakel det också. Detta kommer att förbättra den naturliga skönheten runt ditt fönster och solens strålar som lyser i fönstret.

Annan artikel

 • hur man målar en aluminium brevlåda
 • hur man tecknar Innerväggarna på arkitektritningar
 • hur man beräknar den verkliga makten i lysrör
 • hur man kan anpassa plantage persienner
 • hur man målar vinyl tapet & väggskivor
 • blomvaser & behållare
 • hur reparera termit skada med strukturella epoxi
 • målning runt en tapet gräns
 • hur man hittar hus som är till salu av ägaren
 • hur belopp till tapet
 •