designidéer för gamla koloniala hem

designidéer för gamla koloniala hem

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-02-26

Du behöver:
liten behållare med fogmassa
. Gips spackel.
Fine sandpapper.
Hink och svamp.
Mild flytande tvål.
Tonade oljebaserad grundfärg.
Latex-baserad färg.
Penslar.
Roller kokkärl.
Måla rullar.
Drop dukar.
Blå 2-tums målarens band.

Den amerikanska Colonial stil, som blev populär i 17:e-talet och fortfarande en favorit arkitektonisk stil i dag, visar upp skönheten i det enkla. Tidiga Colonial hem byggdes för funktion och gjorde det sista med hjälp av hårda träslag och andra material kvalitet. Som landet blev rikare, och mer material fanns tillgängliga för nybyggare började Colonial hem för att ha unika designelement såsom listen och järn ljushållare.

Colonial Wall Design

Den första ägarna av Colonial hem ofta färgade måla på väggarna. Trä accenter var också målade, ofta i en nyans som var något mörkare eller ljusare än färg på väggarna. Under kolonialtiden, blev stenciling populär eftersom det var ett billigt sätt att lägga dekoration till grundläggande arkitektur. Bakgrund var en dyr väggbeklädnad används mestadels av förmögna bosättare. Idag, ägare av ett kolonialt hem, eller av en kolonial hem, kan vara trogna den ursprungliga utseende tidiga bosättare genom att måla väggarna i färger som rött, ockra och gult. Att replikera utseende rika Colonials, använda exemplar av tapet som används under kolonialtiden. Reproduktioner av tidiga tapet mönster är tillgängliga via många källor.

Colonial Fönster Design

Villaägare under kolonialtiden ofta inte har pengar att köpa utarbeta fönster behandlingar. Glass var också dyrt, var så många Colonial bostäder byggs med få fönster eller fönster som var liten i storlek. De flesta Colonial hem hade enkla gardiner som matchade färg på väggarna i varje rum. Gardinerna var ofta hängde på trästolpar. Vissa husägare används vanligt trä fönsterluckor för att hålla drag. Rika kolonister som ville imponera på gäster som används ofta silke gardiner med kaskader och swags tillverkade av extra tyg.

Aktuellt Colonial villaägare bör lägga gardiner i sina fönster som inte är alltför utstuderad i mode. De kan också använda luckor att bibehålla den traditionella designen.

Colonial Tillbehör

Colonial dekorera tillbehör, liksom arkitekturen själv, följt funktion och enkelhet. Att ge belysning, var ljusstakar ofta monteras på väggar. Trä vaser höll blommor. Det var vanligt att rika villaägare att köpa ljuskronor och dekorativa porslin. Ägare av Colonial hem idag, använda både fantasi och enkla dekorativa element.

Annan artikel

 • hur man målar glasfiber duschkabin med Tvåkomponentslack
 • hur man använder befintliga golvet gjutning att göra fler dekorationer
 • hur man målar formica skåp
 • svamp målningsföreskrifter
 • hur man gör en sängstomme med skalaren stockar och pinnar
 • tips om att dekorera med blå och bruna färger
 • Vad är några ridå idéer för källare Windows?
 • mellanstadiet rum designidéer
 • hur du väljer färger för att måla insidan av ett hem
 • hur man lägga keramiska plattor som backsplash
 •