budget heminredning tips

budget heminredning tips

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-02-22

Din heminredning budget kan vara begränsad, men din kreativitet är gränslös. En komplett makeover kan vara alltför kostsamt, men koncentrera er budget dollar var de ska producera de mest påverkan resulterar i en välutrustade rum som inte kräver att ta ett lån. Utsmyckning på en budget börjar med att arbeta med det du har och bestämma vad du behöver.

Redigera dina tillbehör

Det är frestande att visa alla dina skatter, att tro att de lägga till färg, konsistens och personlighet till ett rum. Överväldigande ett utrymme med böcker, personliga samlingar, krimskrams och vägg konst förringar den övergripande utformningen av rummet.

Sätt undan två tredjedelar av de tillbehör som visas i rummet. Under hela året rotera tillbehör. Detta håller designen fräsch och ditt rum stilrena. Detta kostar dig ingenting, så att du kan lägga dina pengar på annat håll.

Köp ett stort stycke

Utvärdera din nuvarande möbler och avgöra exakt vilka delar för att hålla, vilka delar för att uppdatera med överdrag eller ny klädsel och som ska ersätta.

ägna en del av din budget för att köpa en high-end möbel. Detta kan vara ett soffbord, en soffa eller en stoppad stol, någon bit som sticker ut i rummet. Uppdatera rum då att samordna kuddar och mattor område. Du har ändrat utseendet på ditt rum genom att lägga till en stor bit och göra några små förändringar.

Vara gröna Spara Grön

Konfigurera objekt som fönster draperi. Ta din draperi paneler och ställ åt sidan. Inköp tillräckligt många nya tyg för att ersätta den ena panelen och "stripe" de två tyger för att skapa ett nytt utseende. Använd de återstående panelen för att klä en bänk eller göra två stora golvet kuddar för extra sittplatser.

Ta benen matsalen stol du var beredd att kasta bort och skära benen ner och ta bort igen. Du har nu en fot pall. Använd benet ändar för ljusstakar. Återanvänd ryggen att använda i tvättstugan som en torkställning. Du sparade pengar, skapat nya verk för användning i din design och hjälpt till att rädda planeten.

Utmana dig själv med färg

Paint är billig och skapar en effekt, särskilt när du använder djärva, uttrycksfulla färger. Applicera två färger på väggarna i rummet, med hjälp av en faux finish teknik eller skapa ett grafiskt mönster som ränder.

Slå en annars vanlig möbel i en accent pjäs med färg. Måla ett bröst eller sida stol med en fet färg. Lägg till detaljer som klättring vinstockar eller en grekisk nyckel mönster för visuellt intresse.

Annan artikel

 • hur man skär Bullnose kakel
 • hur man bygger en hylla skrivbord
 • köksbänken vanligaste frågorna
 • mellan sovrummet inredningsidéer
 • vad är en sladd cleat för gardiner?
 • hur man målar på en tonåring barnens rum
 • hur man målar mobil paneler hem tak
 • heminredning med plattor
 • hur man installerar en vienna hela spektrumet krom & kristallkrona
 • hur man målar insidan av ett aluminium båt
 •