solpanel certifiering

solpanel certifiering

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-01-17

Eftersom Asien-Pacific Economic Cooperation (APEC) höjdpunkter, om de lämnas därhän, kommer den globala temperaturen stiger med 35,6 u00BA F till år 2100. Växande oro för globala uppvärmningen och klimatförändringarna har lett till en ökning av forskning om förnybara energikällor (källor som inte kan vara slut). Solenergi ger en mer hållbar lösning för de krav som världens energiförsörjning, som enligt fusion. org, kommer att fördubblas under de kommande 50 åren. Den spirande efterfrågan på solenergi har lett till en tillströmning av solpanel mönster. Dessa varierar i kvalitet och kostnad, och den amerikanska regeringen har infört ett solsystem panel certifiering som ett mått på solpanel kvalitetskontroll

Underwriters Laboratories (UL) Certifiering

Den amerikanska National Electric Code kräver att alla PV paneler som säljs i USA skall certifieras av Underwriters Laboratories (UL). Baserat i Chicago, är UL ett privat företag som utför tester produktsäkerhet och certifiering för en rad produkter, bland annat solpaneler, kaffebryggare och brödrost. Att certifiera sina paneler, företag betalar UL ca $ 50. 000 att genomföra en serie tester som, om det går igenom, leder till certifiering. Certifieringsprocessen tar sex månader

Process

För att bli certifierad, solpaneler måste passera en serie av uthållighet tester, inklusive:

Hail stötprovningen: Panelerna är skjuten med hagel Storleken på golfbollar att avgöra hur de kommer att hålla upp under hagelskurar.
Regn test: Detta bedömer om vattnet kommer att sippra igenom panelerna
test Fuktighet frysa. Detta är ofta det svåraste testen att passera. Det innebär en 10-dagars test cykel där panelerna är utsatt till 85 procent luftfuktighet innan den utsätts för temperaturer på -40 grader Fahrenheit.
fyllning test: Detta efterliknar naturlig skugga som uppstår när träd eller byggnader täcka delar av taket. Vissa paneler hålls i mörker medan andra exponeras för en varm, starkt ljus.

Om panelerna klara de provningar de sägs ha UL-certifiering 1703, som har en rad fördelar över certifierade paneler.

Fördelar med certifiering

UL certifierade paneler är berättigade till en rad fördelar. Den amerikanska regeringen erbjuder rabatter och skattelättnader på sammanlagt upp till 60 procent av kostnaderna för byggande av solenergi hus. För solvärmeanläggningar att kvalificera sig för sådana incitament måste panelerna vara UL-certifierade. Dessutom skall enligt US National Electric Code, ansluta solfångare till det nationella elnätet, måste de UL certifierad.

Certifierade företag

I januari 2010, Quantum Fuel Systems Technologies Worldwide Inc. meddelade att de hade uppnått UL-certifiering för sina 230 watt serie av kristallint kisel solceller moduler. I oktober 202C MiaSolé är tunn solpanel uppnått den föreskrivna.

Internationell Certifiering

UL-certifiering som är specifikt för USA, men det finns ett likvärdigt intyg i Europa. Solpaneler måste passera IEC 61215 och IEC 61730-standarder utomlands, men många företag väljer att skaffa både UL och europeiska kvalifikationer för att sälja sina skivor till båda marknaderna.

Annan artikel

 • hur man band färg från en aluminium dörr
 • hur du syr hantverk för tonåring sovrum
 • användning av sidentyg
 • hur man öppet hus fönster
 • hur man gör persienner från tapet
 • zen vägg färger
 • samtida draperier & behandlingar fönster
 • hur man beräknar kvadratmeter att måla
 • shabby chic tips
 • hur man skall avgöra hur mycket tyg behövs för att göra gardinkappor
 •