rum idéer för gothic barn

rum idéer för gothic barn

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-01-16

Du behöver:
väggfärg
. Golvfärg.
Area mattor.
Roman nyanser.
Blinds.
Gardinkappor.
Takfläkt.
Öppen spis.
Love seat.
Stolar.
Tabell.
Tillbehör.

Dina barn kan vara fans av alla de senaste vampyr filmer och TV, så det är ingen överraskning att de vill dekorera sina rum för att återspegla den gotiska stilen i sin senaste flugan. Du är förmodligen inställsam vid tanken på vägg till vägg svart färg. Nå, kommer du vara glad att veta att gothic inte behöver vara sjukliga och läskigt. I själva verket finns det många roliga och kreativa sätt att dekorera en gotisk stil rum att dina barn kommer att älska.

Färgpalett

mörka nyanser är definitivt på färgpalett för ett tema gotiska rummet. Deanna Moser, frilansande designer i södra Florida området, föreslår en palett bestående av svarta, röda, blå midnatt och purpur, och tillägger att flickor brukar föredra mörka violer eller blues midnatt, medan pojkar luta sig mot djupröda.

Walls

Svart bör ingå i en gotisk design system. Moser erbjuder några tips för dem som väljer att måla väggarna svarta, där det anges att:. . "Svarta väggar kan se fantastisk om du använder en blank yta platt yta inte kommer att ge dig det djup du behöver för att skapa din look Kontrollera att du använder en tonade grundfärg grå först innan du börjar med det svarta. Detta garanterar din färg kommer ut perfekt. " Naturligtvis kan du fortfarande tvekar att gå helt i svart. Moser har några förslag för dem på staketet om vägg till vägg svart färg. Hon påpekar att, "om du är nervös över alla svarta väggar, måla motstående väggar med svart och grått användning för de andra väggarna. Ett annat bra sätt att gå skulle vara att använda tapet skaft motsätta svarta väggar för balans i rummet. Dessa kan köpas och klippa till din storlek. Alternativ kan vara en gles skog träd skaftet, sten skaftet eller prova en kraftigt strukturerad eller sammet tapeten för en mer ombonad känsla. "

Tillbehör

Hitta gotisk inspirerad tillbehör kan verka utmanande, men det är en annan aspekt av designprocessen där du kommer att kunna vara kreativ och ha lite kul. Stearinljus, faux dolkar, kan gargoyle statyer och konstgjorda duk spindel alla bör införlivas med gotisk design. Moser har också en prisvärd idé för accessorizing din gotiska tema rum. Enligt Moser, "avtagbara klistermärken är fantastiska eftersom de tillåter dig att ändra stilar utan att döda din plånbok. De finns i alla sorter och storlekar av ljuskronor, utsmyckade speglar och ljusstakar, som du kan placera på varje sida av sängen för att skapa en skans-type look. " Moser föreslår också att använda dödskallar som bokstöd eller införa eller samla dem i en tråd eller järn korg för dekoration.

Annan artikel

 • ädelstenar inredningsidéer
 • hur man skär Bullnose kakel att utarbeta en fönster
 • hur man installerar keramiska plattor utan injekteringsbruk
 • hur du gör din egen faux läder spegel vägg
 • bord servett fällbara tekniker
 • idéer för en promenad ut källaren
 • hur man målar på marmor kakel
 • hur man målar delar zinkmetall
 • hur man installerar parkettgolv i en lägenhet
 • hawaiian uterummet idéer
 •