hur man tapetsera kök backsplash

hur man tapetsera kök backsplash

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-01-06

Bakgrund gör en färgglad kök backsplash. Välj vinyl tapet som är enkel att rengöra. Du måste prep väggen för att hjälpa tapeten följer ytan bättre. Eftersom en backsplash upptar en liten yta, kan du dra nytta av försäljningen av enstaka tapet rullar och avvecklade mönster, vilket gör detta ett ekonomiskt val. Välj ett mönster som kompletterar färgerna i ditt kök. Du kan även hitta tapeter som ser ut som kakel eller marmor

Du behöver:. .
Sandpapper
Fuktig trasa.
Härskare.
Penna.
Lod eller nivå.
Måttband.
Tapetklister.
Pensel.
Bakgrund borste.
Bakgrund rulle.
Brukskniv.


1.
Sand väggen i den del av backsplash med ett medel-sandpapper. Detta kommer att rugga ytan och hjälpa tapeten ska fästa bättre. Torka av väggen med en fuktig trasa för att avlägsna damm och smuts och låt torka.
2.
Dra en rak linje från kanten av skåpet till toppen av disken med linjal och penna. Du kan använda ett lod eller en nivå för att avgöra när denna linje är rak.
3.
Mät avståndet mellan undersidan av dina skåp och kanten på disken. Detta är det område du behöver för att fylla med din tapet. Klipp ett avsnitt av papper denna längd plus 4 inches.
4.
Doppa blad av tapeter i en vask full med varmt vatten. Ta bort tapet från vattnet och vik den med den självhäftande sidan tillsammans. Ställ undan det på disken i två minuter. Detta kallas att boka och gör att limmet på tapeten att utvecklas.
5.
Måla den del av väggen där du kommer att hänga här första arket av tapet med limmet. Den fukt och värme kök kan göra tapet mer sannolikt att misslyckas med att följa. Limmet i kombination med lim redan på tapeten hjälper den att hålla tätt.
6.
Ansök tapeten på väggen, anpassa den vänstra kanten med den linje du ritat. Använd penseln för att jämna ut tapeten på plats. Se till att den är rak och justera vid behov.
7.
Gå över tapet med rullen platta till den helt.
8.
Tryck på linjalen till kanten av papperet mot skåpet och skär bort överflödig papper med rakkniv kniv. Gör samma sak för den nedre kanten.
9.
Koppla mer tapeter från rullen. Håll kanten på oklippt papper upp till det första bladet och linje upp mönstret. Mäta hur mycket papper du behöver för att skära att matcha mönster och avbröt detta mycket.
10.
Wet, bok och klistra in den här nästa pappersremsa. Tillämpa den på väggen och trimma kanterna som du gjorde den första. Fortsätt hela vägen runt väggen. Var extra försiktig utjämning tapeten i hörnen.

Annan artikel

 • hur man målar matsalar i julmotiv
 • hur man förkorta honungskaka nyanser
 • hur man skapar en traditionell engelsk tesalong
 • Hur man använder en scarf på en palladium fönster
 • anvisningar för mätning av veckade draperier
 • hur man gör tygklädd krukor
 • hur man håller pressade blommor från blekning
 • hur man hänga ljus murare burk
 • Vilken typ av färg följer polyuretan behandlat trä?
 • hur du gör ditt eget land ruggig swag gardiner
 •