hur man kan inreda ett slutet veranda

hur man kan inreda ett slutet veranda

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-01-18

Lata dagar spenderas på en veranda är en sommartid behandla. Omslutande och dekorera din veranda kan förlänga din tid där liksom göra för en mer behaglig upplevelse. Dekorera med ett öga för komfort och stil, och hela familjen kommer att vilja tillbringa sina dagar och nätter på ditt nyinredda, medföljande veranda

Du behöver:. .
Väggfärg
Golvfärg.
Area mattor.
Roman nyanser.
Blinds.
Gardinkappor.
Takfläkt.
Öppen spis.
Love seat.
Stolar.
Tabell.
Tillbehör.


1.
Börja med ett rent rum, fritt från alla röran. Kasta ut några uppenbara skräp och objekt som du inte planerar att hålla. Tillfälligt flytta någon produkt kanske du vill använda för att ett angränsande rum.
2.
Granska hur du kommer att använda rummet. Detta hjälper dig att avgöra vilka möbler du behöver.
3.
Bestäm om du vill att rummet ska ha ett tema, till exempel stuga, trädgård eller nautisk. Detta bidrar till att avgöra val av inredning och accessoarer.
4.
Besluta om en golvbeläggning. Om golv är en hård yta, t. ex. kakel eller trä, har du redan en bra start. Om golven är cement, anser måla dem med slitstark golvfärg. En neutral färg är ett bra val. Mattor kan vara skiktad med färgglada område mattor.
5.
Välj en färg färg för väggar. Håll det ljus i enlighet med den öppna, luftiga känslan av en veranda. En ljus neutral nyans, som vitt, benvitt, beige eller gråbrun fungerar bra med de flesta dekorera system. Ljus nyanser av färg från angränsande rum ge kontinuitet. Till exempel, om det angränsande rummet är en djup blå skiffer, har din färghandel Tillsätt några droppar av denna färg till en gallon vit färg. Levande färger fungerar också bra för slutna verandor. Se till att färgen inte är lerig. Satsa på påfågel blues, lime gröna eller intensiva solgult.
6.
Håll solskydd till ett minimum, eller åtminstone ge det intryck av ett minimalistiskt uttryck. Häng roman nyanser eller bambu persienner som du kan sänka att blockera intensiv sol eller höja upp ur sikte under färgglada tyg draperier eller vadderade styrelser taklist. Välj tyger för omhängen att samordna med färg på väggarna. Bright kommer djärva mönster punsch upp utseendet fint.
7.
Tänk belysning i rummet med en fixtur som innehåller en takfläkt. Den kylande vind kommer att vara mycket välkommet under heta sommardagar.
8.
Installera ett litet gas eller elektrisk spis att utöka användningen av din slutna veranda till året runt. Även om rummet värms med ditt centrala värmesystemet, ger den öppna spisen en inbjudande atmosfär på kalla vinternätter.
9.
Välj möbler som passar omfattningen av rummet. De flesta slutna verandor är relativt små. Överväg att använda en soffa eller soffa. Lägg till en liten skala stol och kanske en tvåsitsig bord. Använda rotting eller korg kan ge en somrig känsla, men tyg och lättare träslag fungerar bra också. Vara medveten om hur utsatt det här rummet är för väder och vind. Om det är semi-öppnas, med skärmar, måste du välja material som är fuktsäkra.
10.
Bring i växter, bilder, till ljus, snäckor och personliga minnessaker Accessorize. Den medföljande veranda är en idealisk plats för att visa semester skatter och bilder. Häng en spegel på väggen mittemot fönstret för att reflektera ljuset tillbaka in i rummet. Lägg färska blommor.
11.
Bring back någon produkt du beslutat att behålla från den ursprungliga rummet. Bestäm om de arbetar och om inte, nytt ändamål dem någon annanstans.

Tips och varningar


 • Välj material som är lättskötta och håller sig väl under tung användning. Du vill att detta ska vara ett rum som du kan vara bekymmersfri i.
 • Håll rullgardiner eller persienner ner under den tid på dagen som solen är starkast för att förhindra blekning av textilier.
 • Annan artikel

 • hur man gör speglar se gamla
 • passion fönster behandlingar
 • heminredning med trä pallar
 • kontor inredningsidéer för hösten
 • stilar i dörrar köksskåp
 • hur man syr fodrade gardiner
 • hur man kan inreda gamla fönster
 • hur du gör din egen faux läder spegel vägg
 • zen vägg färger
 • hur man mäter draperi omtag
 •