hur man kan inreda en lampskärm med zebra print

hur man kan inreda en lampskärm med zebra print

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-01-15

Om du letar efter ett sätt att lägga textur och visuellt intresse att ett rums inredning, att överväga att införliva djur utskrifter i din dekorativa tillbehör. Lampskärmar är det perfekta sättet att ställa in belysningen atmosfär för ett mellanslag och hjälpa till att dra ihop en rummets utformning. Zebra utskrifter är det perfekta valet för lampskärmar, tack vare deras kontrasterande nyanser och djärva mönster

Du behöver:.
Muslin trasa
. Zebra tyg.
Lampskärm.
Limpistol.
Hot limstift.
Mjuk borste.
Vattenbaserad färg.
Sax.

med textila


1.
Ståndpunkt en bit tunt tyg runt din lampskärm. Detta tyg kan användas som en mall för din zebra tyg. Använd en penna för att notera där du behöver att göra din nedskärningar kring toppen och botten av din skugga.
2.
Lägg din muslin plant på en yta och anteckna din spåras linjer. Lägg till 0,5 inches runt kanterna på dina lampskärmen mönster som ska användas för att ge en professionell bård för din lampskärm. Klipp ut din muslin mallen.
3.
Placera muslin mall över din zebra tyg. Trace runt kanterna med en penna eller markör. Klipp ut din zebramönster tyg och placera över din lampskärm.
4.
Varmt lim din zebramönster tyget på plats över din lampskärm. Vik överflödigt material över insidan av din lampskärm med en sträng med smältlim för att dölja alla oavslutade kanter.
5.
Lägg dekorativa lister om så önskas med en tunn sträng av varmt lim. Överväg att använda en kontrasterande färg trim för en djärv och pulserande effekt. Prova att använda band, paljetter eller ens jute snöre att avsluta ditt kanter och lägg intresse för din skugga.

Med Paint


1.
Spåra upp dina zebra mönster på lampskärm med penna. Om du inte är bekväm teckning detta tryck för hand, överväga att använda en stencil eller spåra en bild från Internet.
2.
Välj en mjuk borste för att undvika bilda synliga penseldrag. När du målar din zebra design, stroke lätt och jämnt med pensel. Det är bättre att göra flera tunna lager än ett randigt tjockt lager.
3.
Fyll i din spåras linjer med svart och vit färg. Överväg att använda andra kontrasterande färgkombinationer att samordna med din inredning. Till exempel, rosa och grönt, gult och lila eller orange och blå. Måla flera lager som behövs. Låt den torka helt innan du lägger på din lampa.

Annan artikel

 • hur man gör tapet av papperspåsar
 • hur man kan inreda en hantverkare stil vardagsrum
 • inredningsidéer med hjälp av tåg
 • hur man målar matsalar
 • som säljer mogu kuddar?
 • hur man hänga bilder från bracketless hyllor
 • hur man målar kommersiella dörrposter med oljefärg
 • hur man gör mjölk färg för primitiva hantverk
 • hur man installerar ett trägolv själv
 • hur man undviker hål i epoxy
 •