hur man installerar en motion ljus till gamla ledningar

hur man installerar en motion ljus till gamla ledningar

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-01-21

Motion tänds när rörelsesensorn detekterar rörelser, och efter en förinställd tid, släcks ljuset när rörelse i närheten stannar. Om du har ett äldre hus, kan du ersätta din befintliga armatur med en rörelsedetektor ljus och ansluta den till den gamla ledningar som redan finns i ditt hus. När du fästa ledarna med tråd nötter, montera armaturen rörelse ljus på en fästband och installera en vattentät packning, även gamla ledningar kommer att driva ditt nya lampor rörelsesensorn.

Du behöver:
spänningsprovare
. Drill.
Exteriör rörelse ljus.
Wire nötter.
Eltejp.


1.
Slå av strömmen till lampan där du kommer att arbeta genom att bläddra lämpliga automatsäkringen i läge "Av".

2.
Ta bort lampor i ditt befintliga fixtur, och sedan använda din spänningsprovare för att se det finns ingen makt körs genom ledningarna. Ett stift av dina spänningsprovaren sitter på mässingtråd inne i ljuset uttaget och den andra spänningsprovaren stift sitter på mitten metall fliken längst ned i ljuset uttaget.
3.
Läs mätaren på din spänningsprovare att se om det finns fortfarande ström som går genom de elektriska ledningarna. Voltmätaren Nålen kommer inte att flytta om det inte finns någon ström.
4.
Skruva loss skruvarna som montera din befintliga armatur på väggen och sedan dra armaturen från väggen, där du kommer att se synliga ledningar. Tvinnas tråden muttrarna som håller fast lampan ledningar till de gamla ledningarna på ditt hus och dra ledningarna från varandra. Ställ din gamla lampan åt sidan, du behöver inte det längre.
5.
Ställ fästband, som ligger i lådan med din nya rörelse lampan, över den befintliga elektriska fält. Skruva på plats.
6.
Leta reda på nakna koppartråd i din befintliga el-boxen och köra den till din nya lampan. I nyare ledningar, skulle detta sannolikt en grön tråd. När du arbetar med äldre ledningar, det är den nakna koppartråd. Titta efter den gröna skruven i lampan, som är grundstötningen platsen. Slå in nakna koppartråd runt den gröna skruven och sedan dra åt skruven för att säkra marken ledningen på plats.
7.
Följ färgkodade system för din kabeldragning i kontakt resten av trådarna i din gamla elektriska fält till din nya rörelse lampan. Par din vita neutrala trådar ihop och din svarta heta trådar tillsammans. Twist en tråd mutter över toppen av varje par för att säkra de två kablarna tillsammans.
8.
Häng en vattentät packning, ingår också när du köper en ny armatur, över din elbox för att skydda din ledningar från regn och andra element som du kan uppleva när du använder en yttre lampan. Om du installerar en inomhus fixtur, är de vattentäta packningen inte är nödvändigt.
9.
Tuck i din ledningar och tryck din nya armaturen rörelse lyser upp mot väggen. Skruva fast genom att montera den i din fästband, som säkert kommer att hålla lampan i väggen.
10.
Vänd brytare tillbaka "On" för att återställa strömmen till område.

Annan artikel

 • hur man målar en dörr att se ut som en sex panel
 • hur man lägger golv trä remsan över betong
 • hur man kan inreda ditt sovrum i en kolonial tema
 • diy Mariner’s kompassros medaljongen på betonggolv
 • typer av rör ljus
 • hur man bygger en hylla skrivbord
 • Colonial Williamsburg sovrummet Utsmyckning idéer
 • var man kan hitta djup ficka ark queen size
 • hur man skär roman ljus varumärke rep
 • hur man hänga konst på en tegelvägg
 •