hur man bygger en enkel dator arbetsyta

hur man bygger en enkel dator arbetsyta

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-01-04

När man bygger en enkel dator på arbetsplatsen, identifiera dina gränser. Den grad av avskildhet du behöver tänka eller koncentrera är en viktig faktor som påverkar ditt arbete produktivitet. Noga planera och skapa en lista av utrustning, möbler och förnödenheter som behövs. De enhetliga kriterier för dessa inköp är bekvämlighet, komfort, funktionalitet och privatliv. När du har upprättat en lista med kontorsutrustning, möbler och tillbehör, köpa dem lokalt eller online på ett kontor leverans butik.

Du behöver:
Work utrymme
. Desk.
Skrivbordsstol.
Overhead lampa.
Arkivskåp.
Bokhylla.
Desktop /laptop.
Programvaran.
DSL-linjen.
DSL-modem.
Fax.
Skrivare.
Skrivarbläck.
Skrivarpapper.
Grundläggande kontorsmateriel

Välja Office Space


1
Hitta ett rum eller utrymme som ger en hel del av privatlivet. . Detta är en viktig del för att uppnå ett professionellt arbete inställning. Även om det finns många överväganden att göra när du bygger en enkel dator på arbetsplatsen, är det viktigaste beslutet var ditt kontor kommer att finnas.
2.
Välj en plats som kommer att användas uteslutande för ditt arbete, eliminera eventuella störningar som kunde uppkomma på annat sätt. Fönster på din arbetsyta kan vara en källa till inspiration och ger det bästa ljuset för ditt kontor under dagen, men de kan också vara en orsak till störningar.
3.
Besluta om en arbete där det finns tillräckligt med utrymme för dig att ha gott om elbowroom att sprida ut eller i ett kompakt arbetsutrymme där allt du behöver är i närheten-beroende på vilken är din personliga preferenser. Eftersom detta är en dator arbetsyta, se till att trådbunden eller trådlös Internetanslutning är tillgängligt i arbetsområdet. Eftersom du kommer att förlita sig på Internet, är det lämpligt att alltid ha en backup plan. Arbetsytan valt behöver för att passa kraven på ditt arbete, passar din personliga stil arbete och budget, och viktigast av allt, vara placerad där du vill arbeta.

Utrustningsarbetets dina kontor


1.
Välj möbler till ditt kontor med komfort i åtanke. Comfort, är mer än estetik, mer kritiska till produktiviteten i ditt arbete.
2.
metoden att välja skrivbord, stol och andra viktiga kontorsmöbler som om pjäsen var ett klädesplagg, en lämplig passform, proportioner för att passa den person som använder det. Välj skrivbordet som bygger på tre enkla kännetecken: höjd, bredd och stil. Även, är den perfekta ytan höjd för att skriva i allmänhet 30 inches från marken, datorn ytor är vanligtvis 26 inches hög. Storleken på din arbetsplats bör beaktas vid fastställandet av bredden på ditt skrivbord. Ett stort skrivbord kommer att överbefolka och övermanna ett litet utrymme. Stilen i skrivbordet påverkar också hur stort skrivbord verkar.
3.
Provköra kontorsstolen innan du köper den. Sitt i den för att utvärdera i rygg, säte och armarna. Även komforten är det viktigaste, se till att ryggstödet ger ordentligt stöd för basen av ryggraden, och ryggstödet är tillräckligt hög för att låta dig slappna av mot det. Sitsen ska vara gjord av en grov poröst material som gör det möjligt för kroppen att avleda värme, och armarna av stolen måste vara tillräckligt lågt för att enkelt passa under skrivbordet och stadig nog att bära bra och stå emot smuts.

Dator och datorutrustning


1.
Forskning och planera din dator och de andra relaterade datorutrustning innan de köper dem. Surfa på nätet, fråga råd av en datornörd och gå till ditt kvarter elektronik butik för att utbilda dig på vilken typ av system finns tillgängliga. Ta dig tid att välja ditt system-det är viktigt att välja ett system som du kan växa till. Välja ett system som inte har gott om lagringsutrymme eller minne kommer bara kosta dig mer att byta på vägen.
2.
utbilda dig på vilka program och skrivare gör att du kan bäst utföra ditt arbete. Surfa på Internet och skicka och ta emot e-post kommer att kräva en DSL-linje och modem. Kontakta din lokala telefon-eller kabel-bolag om de olika alternativen för dig.
3.
Inköp och leveranser som kommer att förbättra effektiviteten i ditt kontor. Ibland små saker kan du spara mest tid och energi. Du kan köpa de flesta av dessa objekt på kontoret stormarknader eller via Internet.

Annan artikel

 • steg-för-steg keramiska golv installation på en betongplatta
 • hur man kan inreda ett spelrum i en sofistikerad och ändå rolig stil
 • hur man förgylla bladguld
 • målning idéer för en ek kök
 • hur man gör hemmagjord färg chips
 • riktningar för faux finish målning
 • hur man gör kuddar för en radiator topp
 • hur väggar kakel hörn
 • hur man gör canvas gardinkappor
 • hur man kan inreda ett vardagsrum i modern design
 •