franska lantkök stilar

franska lantkök stilar

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-01-13

Om du funderar remodeling ditt kök, överväga en designstil som framkallar en varm, skön och inbjudande atmosfär. En idealisk stil för att uppnå detta tycker är franska land design. Fyll ditt kök med natur-och rustika element, från färger till möbler, för att uppnå den här stilen.

Väggbeklädnad

För att uppnå en fransk land titt i köket, börja med väggarna. Vanligtvis är väggarna i dessa kök täckt med naturliga material eller färger, såsom stuckatur, tegel eller trä eller gul eller korall färg. Du kan välja ett av dessa material och färger eller en kombination. Till exempel kan du skapa en fondvägg genom att täcka den med tegel och måla resterande väggar med ett glatt gul färg.

Floor Alternativ

Använd naturliga element för golv i din franska lantköket. Vissa material att tänka på är tegel, STENPLATTA, skiffer eller wide planked trä. Även detta material kan ge ditt kök en varm blick, kan de vara kalla under foten. Värm upp dem med vävda område mattor som innehåller ljus och glad färg.

Cabinetry

En rad skåp finns tillgängliga för att skapa en fransk lantköket. Din bästa insats är att välja naturliga träslag, men du kan välja en rad olika färger-från djupt glatt eller mahogny, för ljus ek eller lönn. Lägg intresse för skåp med hårdvara. Smidesjärn eller mässing låda drar och vreden är subtila, men lägger till temat.

solskydd

Lägg integritet och nyans till ditt kök med glada solskydd. Plantation luckor är ett perfekt val för en fransk lantkök, eftersom de är tillverkade av ett naturligt trämaterial. Andra alternativ för solskydd är blommig, GINGHAM eller toile tyger trycks i glada färger.

Bänkskivor

Perfekt material för bänkskivor för en fransk lantlig stil kök inkluderar slaktbänken, keramiska plattor och även granit. Dessa material är hållbara, vilket gör dem ett bra alternativ för ett kök eftersom de kan stå emot slitage att detta rum upplevelser.

Tillbehör

Avsluta utseendet på din franska land rum med tillbehör. Smidesjärn element är ett perfekt val, såsom ljusstakar, klockor och rack krydda. Brass krukor placeras på väggarna är användbara och lägga till en dekorativt element till utrymmet. Placera flätade korgar på topparna av skåp och bänkskivor. Torkade blomsterarrangemang hängande från väggarna eller placeras i vaser lägga till den rustika charm design.

Annan artikel

 • dollar inredningsidéer
 • hur ättikslag träskivor
 • hur man gör figurklippning träd & centerpieces
 • hur man målar plywood paneler
 • epoxi tutorial för ett garage
 • land gardin inredningsidéer
 • hur man gör sugkoppar fastnar på glas
 • gratis instruktioner om hur man viker servetter dekorativt
 • hur man gör en plan möbler golv
 • hur man utformar ett staket för att dekorera en vägg
 •