hur man utformar en maskulin rum

hur man utformar en maskulin rum

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-17

Det finns en enorm skillnad mellan en "man grotta" med alltför stora djurhuvuden som hänger på väggen över dekorativa öl Steins, och ett rum som har utformats subtilt med maskulint känslor i åtanke. Utforma en maskulin rum går inte enbart avskaffa det feminina: Maskulin design har vissa regler som är alldeles eget, till exempel ägnar stor uppmärksamhet åt textur och skytte för ett strömlinjeformat utseende. Funktion tenderar att övertrumfa form med maskulin design, men formen är fortfarande en viktig del av designen.

Du behöver:
Paint
. Soffa och andra möbler.
Fönster behandlingar.
Matta.
Växter.
Belysning.


1.
Välj en färg för rummet. Förvara den i harmoni med resten av huset, om det alls är möjligt. "Neutrala färger för väggar som mullvad och grått är . . . påminner om en fabrik eller ett loft, som båda anses vara mycket ikoniska maskulina miljöer, konstaterar interiör och scenograf Kyle Schuneman. Målning med dessa färger sällan krockar med färg i andra rum, som taupe finns i många olika toner, som är grå.
2.
Välj möbler som en behaglig manlig struktur, t. ex. en nubby tweed stol eller en rustik läder soffa. Håll textur i åtanke när du väljer fönster behandlingar. En romersk blind på en grov huggen-bambu tyg kan visa sig vara ett perfekt komplement till andra objekt i rummet.
3.
Välj matta som inte är alltför "upptagen". Leta efter mattor som antingen är en solid färg, eller som har kvadratiska eller triangulära geometriska mönster. Håll dig borta från kretsar och Arabesque motiv. Överväg textur på detta område liksom --- ett sjögräs matta kan visa sig vara just den sak.
4.
ge rummet liv och färg genom att lägga till växter. "Suckulenter är ett utmärkt sätt att lägga till mjukhet men ändå behålla en manlig kant, säger Schuneman. Prova andra sorter av nonflowering växter också, såsom ormbunkar eller svärmor tunga.
5.
Utse en konstverket att stå i fokus i rummet. Välj en bit som är solid --- antingen i form eller utseende. "Better Homes and Gardens" rekommenderar att folk som vill ha en manlig rum "hålla väggar, hyllor och bord i allmänhet fria från kuriosa, tillbehör och rent dekorativa föremål. "
6.
Köp belysning för rum som har jämna, rena linjer --- en overhead glaskula och en upprätt halogenlampan är bra val. Lämna en lampa speciellt för att läsa om rum kommer att användas för detta ändamål.
7.
Kom komfort i åtanke. Pound Ridge inredningsarkitekt Lisa Smith Faitell påpekar att "trösta är nummer ett" när man utformar för män. Håll dig borta från överdriven kuddar, dock --- många män tycker att de är ett irritationsmoment. Två stora kuddar på en bekväm soffa tillsammans med en fotpall kommer att göra susen.

Annan artikel

 • hur man konstruerar en tuffed sänggavel
 • användning av sidentyg
 • hur man kan inreda med limegröna
 • hur reparera igenom stavar
 • gör det själv älva väggmålningar
 • hur man kan inreda en färgstark land vardagsrum
 • instruktioner för installation ombord mdf pärla bordläggning
 • vad är en modernt kök?
 • hur du tar bort överskott färg
 • designer tips för att matcha färger kvistig furu måla
 •