hur man kan inreda ett avskärmat rum med gardiner

hur man kan inreda ett avskärmat rum med gardiner

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-15

Ett avskärmat rum, till exempel en veranda, kan dekoreras med gardiner för att lägga till färg och konsistens till utrymmet. Med lite tid och några material som du kan vända ett avskärmat rum i en elegant extra vardagsrum för ditt hem. Imponera alla dina besökare med innovativa sätt att hänga fönster behandlingar, speciellt i rum som huvudsakligen har fönster till väggar. Även den plats där dessa utrymmen är att låta solen skina i, är det också skönt att kunna stänga den bort för privatlivet så att du kan använda området på natten också.

Du behöver:
Gardiner eller tyg
. Spön och installation hårdvara.
Omtag.
Dekorativa krokar.

Välja Gardiner för ett avskärmat rum


1.
Välj ut färg, material och mönster som du vill ha i rymden. Hitta fönster behandlingar som matchar din inredning vision för slutna verandan eller sun-room, om det är en tropisk oas, traditionella blommor flyktbilen eller något helt annat.
2.
Köpa material för att göra dina egna gardiner om du inte kan hitta den typ av gardiner som du vill, eller tillräckligt många för att fylla utrymmet. Om du inte är händig med en nål och en tråd, plocka upp en no-sy fönster bok behandling projektet medan det tygaffär också.
3.
Köp spön och maskinvara specifika för den typ av fönster behandlingar du valde. Inköp omtag och dekorativa krokar också, som en av varje för varje fönster eller skärm avsnitt i rummet. Du kan alltid återgå extrautgifter.

Hänger upp gardiner i ett avskärmat rum


1.
Installera en stång ovanför varje fönster eller skärmen i rymden. Häng en uppsättning gardiner på varje stav för ett traditionellt utseende, bara en på varje plats (om den är tillräckligt stor för att täcka hela skärmen) för extra känsla eller suppleant vid varje fönster --- har till exempel mitt fönster enda tyg panel och fönster på varje sida har två.
2.
Installera dekorativa krokar på vardera sidan av fönstren. Även om du inte använder dem alla omedelbart, tillåter detta för mångsidighet i att ändra utformningen av rummet senare.
3.
Använd omtag på panelerna runt i rummet. Spela med design, ändra ut hur du slips varje panel. Till exempel knyta enskilda paneler i mitten av utrymmet, medan användning av krokarna att knyta tillbaka de fönster som har två paneler eller slips i alla skivor bak på höger sida av rummet till höger och alla paneler på den vänstra sidan av rummet till vänster med mittpanelen vara bunden rakt ner splittra dem.

Dekorera gardinerna i ett avskärmat rum


1.
Välj utsmyckningar till lägga till omtag för att få mer dramatik i rummet. Till exempel binda blommor runt omtag under våren eller järnek under vintern.
2.
Lägg till andra utsmyckningar till ändarna av gardinstänger eller dekorativa krokar. Till exempel hänga prismor i slutet av varje stång och en på varje krok att matcha för att lägga glitter på ytan.
3.
Dekorera gardinerna själva för ytterligare stil när du inreder en skärmad rum. Till exempel lägga beslag på pärla-arbete eller fransar på botten eller toppen av panelerna. Dessa kan antingen vara fastsydd eller fastnat på med no-sy sömtejp finns på de flesta tyg eller hantverk butiker.

Annan artikel

 • hur man hänga ett skåp glas skärm
 • hur man utformar ett litet sovrum
 • hur man gör gardinstänger från trä dymlingar
 • hur man gör speglar se gamla
 • hur man kan inreda gamla fönster
 • hur man hänga persienner
 • hur man kan inreda ditt sovrum med en baldakin
 • hur man målar mörka färger på väggar
 • färgscheman & dekorera
 • gradering minneskort idéer
 •