hur man gör rosetter i gardin halsdukar

hur man gör rosetter i gardin halsdukar

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-28

Eftersom gardin halsdukar är en no-sy alternativ för att dekorera fönster, många människor väljer att använda dem för att lägga till färg, konsistens och intresse för olika fönster behandlingar. Med installationen av ett fåtal halsduk innehavare, lägga ett fönster halsduk ovanför ett fönster tar lite tid, men dekorationerna effekten är enorm. Dekorera en halsduk Valance med ännu mer enkla förfining genom att skapa rosetter med halsdukar i varje övre hörnet på Valance

Du behöver:.
Måttband
Trappstege.
Rosett halsduk krokar.
Halsduk Valance.


1.
Bestäm längden halsduk Valance du behöver för att skapa Valance med rosetter. Stå vid fönstret (på en stege, om så behövs) och drapera måttbandet över fönstret på det sätt du vill placera halsduken Valance. Glöm inte att lägga den längd du vill förlänga halsduken ner varje sida av fönstret. Lägg 1 fot vid mätning för varje rosett du vill skapa. Om till exempel din kappa mätning är 110 inches och du kommer att göra två rosetter, kommer den färdiga mätningen 134 inches.
2.
Installera rosetten halsduk krokar på vardera övre hörnet av fönstret. Dessa krokar kommer att tjäna inte bara att hålla halsduk Valance, men också att skapa rosetter.
3.
Hitta mitten av halsduk och position mitt i scarf i centrum för fönstret. Håll i mitten av scarfen i mitten av fönstret, dra halsduken till höger och vänster mot rosetten halsduk krokar i varje hörn. Häng halsduk över både vänster och höger halsduk krokar att tillfälligt hålla scarfen på plats ovanför fönstret medan du gör rosetter.
4.
in halsduk genom halsduk innehavaren bakifrån (närmast fönstret ram) och peta på halsduken ut genom mitt i hållaren. Dra halsduken ut försiktigt från framsidan av innehavaren att göra små veck i halsduk som kommer att likna en rosett. Justera tyget rosetten tills du gillar hur det ser ut. Upprepa med halsduk rosett i det andra hörnet med de andra halsduk innehavaren.
5.
Att den återstående halsduken tyget att hänga rakt ner från rosetter på vänster och höger sida av fönstret .
6.
steg tillbaks och titta på fönstret behandling se till att den är symmetrisk. Justera halsduk Valance eller rosetter om de inte ens.

Tips och varningar


 • Ett annat alternativ är att göra kontrasterande rosetter med separat tyg. Lägg inte till extra mätning i Valance mätning, utan snarare klippa två separata bitar av tyg varje 18 inches lång tid att skapa rosetter. Placera halsduk Valance över fönstret med samma teknik, men istället för att dra halsduken Valance genom halsduk krokar, vika ett kort stycke tyg på mitten och peta den vikta kanten på tyget ut genom mitt i hållaren bakifrån . Dra tyget från framsidan på samma sätt för att skapa rosett. Dra inte så mycket tyg genom att du drar i ändarna av tyget genom innehavaren, dock. Lämna ändarna dolda på baksidan av halsduken innehavare.
 • Annan artikel

 • nautiska plantskola idéer
 • diy infällbara vägg
 • duschkabin inredningsidéer
 • hur man utformar en pirat sovrum
 • primitiva hus inredningsidéer
 • Hur kan jag designa en modern minimalistisk?
 • hur man kan inreda ett rum retro levande
 • tips på att flytta in i ditt första hus
 • hur man kan inreda en stuga på landet med mattor
 • hur man kan inreda ett rött sovrum
 •