christmas spis inredningsidéer

christmas spis inredningsidéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-30

När du inreda ditt hem vid jul, glöm inte att vara uppmärksam på din spis. Oavsett om du är ett fan av traditionella eller moderna teman, det finns många sätt att dekorera din spis att återspegla semesterperioden. Med lite planering, kreativitet och fantasi, kan din spis omvandlas till en festlig brännpunkt.

Traditionell

För dem som älskar traditioner, kan du inte slå dekorera spis med strumpor. Om det är opraktiskt att hänga dem, speciellt om du använder din eldstad för bränderna, sedan placera färgglada strumpor runt kanterna på spisen, redo att fyllas på julafton.

Grönska

Säsongens grönska, såsom vintergröna järnek eller mistel, kan användas för att skapa en iögonfallande display. Sätt kvistar av järnek i vaser på spiselkransen, framför din eld om du inte använder den, eller drapera större längder över överst på manteln. Dot bitar av mistel i mellan för extra intresse och använda eventuell överskottskapacitet att hänga från taket.

Modern

För en modern, minimalistisk look, längder av kontrasterande färg band, såsom modern lila och rosa, eller traditionella röda och gröna, flätad dem och köra dem över din spiselkransen, med korta längder dinglade ner sidorna. Avsluta titta bort med silver ljusstakar placerade i vardera änden, med matchande ljus i dem.

Religiösa

Fira den religiösa innebörden av julen genom att skapa en scen eldstad födelsehoroskop. Placera födelse siffror, såsom herdar och vise män, högst upp på din spiselkransen och runt den öppna spisen och hänga en guldstjärna ovan.

Vintrigt

Omforma din spis till en vinter scen genom att dekorera i isande nyanser av vitt , silver och blå. Drape en längd av vitt eller silver tyg längst upp i din spiselkransen och dekorera ovansidan med juldekorationer i isiga färger. Uppmuntra barnen att göra snöflinga dekorationer att hänga från sidan, eller använd snöflinga-formad konfetti bitar för att skapa en snöig utseende.

Candy

Röd-vit-randiga polkagrisar är en annan symbol som traditionellt förknippas med julen inredning, och dessa kan ingå i ett utsmyckning idé. För en ätbar spis dekoration som tilltalar unga och gamla, drapera en bredd av rött tyg över toppen av din spis och en smal bredd på vita band i mitten av det. Placera svepte polkagrisar längst upp i din spis, varvat med glänsande röda julgranskulor. Lägg höjd genom att spräcka några käppar i små glas vaser. Avsluta med glasskålar fyllda med inslagna röda och vita godis i framsidan av brand.

Annan artikel

 • olika sätt att måla din brevlåda
 • topprankade bay välvda fönster
 • hur man köper plattor linoleumgolv
 • idéer för rum hemmamatch
 • hur täcka galgar
 • Hur man monterar en infälld kan lätt
 • hur man glasfiber sprayfärg
 • hur man bygger en egen ljuskrona rådjur hjorthorn
 • burspråk & draperi behandlingar
 • hur man gör en köksbänk bokhylla
 •