strand tillbehör inredningsidéer för ett sovrum

strand tillbehör inredningsidéer för ett sovrum

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-04-29

Stranden är en favorit destination. I mitt i vintern kanske du dag drömmer om den vita sanden på en karibisk ö eller Floridas palmer prickade kust. När sommaren rullar runt kan det vara Maine stenig strand eller vågorna på norra Kalifornien surf. Men om en semester är utom räckhåll, koka upp sand, sol och surf till dig med en strand-tema sovrum.

Tankar

Nej stranden motiv skulle vara komplett utan skal. Håll dina örhängen eller slips klipp i ett skal täckt-box. Du kan göra din egen genom varm limma skalen för att en liten trälåda som finns på hantverk butiker. Markera ett fönster med en swag tillverkade av snäckskal och tung garn eller band med skal färger som svagt rosa. Använd en skugga för att visa en skal samling. Gör din säng med lakan i ett skal design. Häng skal tryck på väggen. Du kan göra dessa ekonomiskt genom att klippa bilder från tidningar eller inramning bilder du tog på din senaste resa till öarna. Eller för att använda shell-omfattas tavelramar hålla fotografier och placera dem på nattduksbordet.

Tropiska

För en ö motiv, hänga en grupp av stråhattar ovanför sängen i stället för en sänggavel. Dot dina golv med vävda mattor rusa område och komplettera dem med ryggen rafia oavgjort för dina gardiner eller rulla upp bambu nyanser vid fönstren. Häng färgglada bikinis och stranden täcka fönster på en rotting kläder träd. Canvas lyftselen solstolar kan bilda en konversation område. Var säker på att de är i tropiska färger som ljusa aqua och chockrosa. Fyll ett hörn med djungel växter som krukväxter palmer och hibiskus, och placera en plast rosa flamingo bland dem bara för skojs skull. Markera en byrå eller nattduksbord med orkidéer. Om du har i rummet, kan ett akvarium med tropiska fiskar vara just den sak. Klä upp dörren med sugrör krans täckta av sand dollar.

Nautical

Om du föredrar en vindpinad norra strand, kommer du vill välja tillbehör som är mer maritim. Lampor gammalmodiga att se ut bojar eller fyrar kan kvitta en rad av livets bevarare ovanför sängen. Strandhanddukar i rött, vitt och blå ränder kastat nonchalant över en teak solstol inbjuder dig att sitta och koppla av. Välj vitt lakan och örngott för att kompensera ett täcke i ljusa blå och röda prickade med marint liv som valar, delfiner och måsar havet eller accent med mångfärgade stjärnor. Skjut dina ringar över väderbitna grenar en liten bit av drivved och fylla en glasskål med små stenar slipade av vågorna. Markera din Windows med vit duk gardiner med ett ankare design.

Annan artikel

 • carport inredningsidéer
 • hur man gör en komplett makeover för mitt hus
 • hur kan lysa ett rum genom att måla trävirket
 • hur man utformar en öppen spis
 • hur man blandar färger toile
 • no-sy överdraget riktningar
 • är det nödvändigt att måla skjutbara garderoben dörrar?
 • vad jag behöver flytta till ett nytt hus
 • hur man gör latex thinner
 • hur man kan inreda ett badrum med färgglada tillbehör
 •