riktningar för vinyl bokstäver

riktningar för vinyl bokstäver

Upplagd av:admin uppdateras: 2013-06-13

Tillämpa vinyl bokstäver kräver exakta anvisningar för goda resultat, även om de köps pre-cut och pre-radavstånd från sign butiker. Renhet och jämnhet i ansökan ytan är viktiga överväganden, liksom noggrann mätning och tillämpning på omgivnings-och yttemperaturer mellan 50 i 90 grader Fahrenheit. Verktyg och tillbehör för tillämpning kan köpas på maskinvara eller registrera butiker, eller kan ersättas med gemensamma hushållet leveranser. Vinyl bokstäver kan användas på fönster, fordon och andra släta ytor för att skapa en iögonfallande skylt.

Du behöver:
vätska Vinyl ansökan i sprayflaska, eller fönsterputs
. Pappershanddukar.
Linjal eller måttband.
Kina markör (fett penna).
Sax.
Vinyl bokstäver, pre-cut, pre radavstånd, pre-maskerade.
Maskeringstejp.
Gå maker gummiskrapa eller kreditkort.


1.
Rengör skylt yta med fönsterputs, och torka den med hushållspapper.
2.

Mät skylt ytan med en linjal eller måttband, och markera mitten toppen, botten och båda kanterna med en Kina markör. Kina markörer (kallas även fettet pennor) finns i olika färger, så välj ett som kontrasterar mot färgen på skylten yta för enkel synlighet.
3.
Trimma vinyl bokstäver ark med sax att passa in i skylt ytan. Den vinyl bokstäver blad kommer att levereras med en löstagbar botten skyddsarket, en genomskinlig topp pre-mask (tillämpning ark), med färdigskurna i förväg radavstånd självhäftande vinyl bokstäver i mellan. Var noga med att trimma till toppen av arket i en rak linje, och vara noga med att inte skära igenom bokstäver. Tältduken kan trimmas nära bokstäver för att möjliggöra enklare hantering, men lämna ungefär en tum av överflödigt material på toppen av bladet.
4.
Mät vinyl bokstäver plåt med linjal eller måttband, och markera mitten av topp, botten och båda sidor med Kinas markör.
5.
utföra en "torr fit" av bokstäver blad på skylten ytan , matchning upp markering på skylten yta med dem på bokstäver blad. Ytterligare mått och märken kan göras om det behövs.
6.
Håll bokstäver bladet på plats på skylten ytan, och placera en remsa maskeringstejp längs toppen av bokstäver blad, ansluter den till underteckna ytan genom att bilda ett band gångjärn. Skriften blad måste kunna gångjärn upp och ner på skylten ytan, utan att komma ur position.
7.
Gångjärn skriften blad helt upprätt och spraya tecknet ytan med en bakgrund spray av fönsterputs eller registrera ansökan vätskan.
8.
Dra skyddsarket bort av bokstäver blad ungefär 3 inches, och koppla av tunnplåt till ett "C"-form, vinkelrätt mot tecknet ytan. Skyddsarket kommer att utsätta den självhäftande baksidan av bokstäverna.
9.
Sugskrapa toppen pre-mask ark, tryck på självhäftande exponerade brev-sida på skylten yta (ett kreditkort kan också användas). Fortsätt att ta bort delar av skyddsarket medan du gummiskrapa resten av bokstäver, tills hela bokstäver arket har tillämpats.
10.
Försiktigt bort "pre-mask" ansökan ark, peeling sakta bort från bokstäverna. Maskeringstejpen gångjärn tas bort tillsammans med pre-mask plåt. Om kanten på ett brev börjar dra bort från ytan, tryck ner den med fingrarna.
11.
Torka av bokstäver och tecken ytan lätt med hushållspapper för att avlägsna överflödigt vätska och mätning markeringar, och låt det torka i flera timmar innan spackel hela bokstäver ytan igen. Skylten är nu klar för användning.

Tips och varningar


 • Använda fönsterputs eller registrera ansökan vätska kallas "våta metoden" av vinyl brev ansökan. Denna metod är bäst för nybörjare, och ger förmågan att flytta delar av en skrivelse enkelt om ett fel görs.
 • Dra före masken appliceringstapen på en 180 graders vinkel för bästa resultat, och ta bort långsamt för att undvika text kanter från lossnar skylten ytan.
 • Dubbelkolla alla mätningar före tillämpa bokstäver. Du kommer inte att enkelt kunna flytta bokstäver om misstag begås.
 • När spackel skriften igen efter att vätskan har torkat, är det inte nödvändigt att lägga vätska. Du kanske vill täcka bokstäver ytan med skrot papper för att undvika repor, men detta är vanligtvis inte nödvändig.
 • Undvik att bokstäver i värme eller kyla, och se till att kännetecknet ytan inte är för varmt eller kallt. En god regel-of-thumb är att tillämpa bokstäver mellan 50 och 90 grader Fahrenheit. Temperaturer som är för varm eller kall orsakar tillämpningsproblem, och kan inte låta bokstäver följa.
 • inte Försök att tillämpa bokstäver utan tillämpning vätska eller fönsterputs. När brevet är squeegeed till en torr yta, avlägsnande vara omöjlig utan permanent förstöra bokstäver.
 • Annan artikel

 • topprankade bay välvda fönster
 • hur man beräknar tapet behöver
 • hur du döljer sladdar på en vägg
 • idéer för kakel
 • hur man utformar ett litet sovrum
 • hur man hittar en färg färg från Duron
 • hur täcka galgar
 • hur man trimmar en dörr anslagssidan
 • Colonial Williamsburg sovrummet Utsmyckning idéer
 • hur man installerar golv ark vinyl över keramiska plattor
 •