ljusstake presenter

ljusstake presenter

Upplagd av:admin uppdateras: 2013-06-04

Ljushållare är en vanlig present för alla tillfällen, och är ett utmärkt sätt att lägga personlighet och stil i ditt hem inredning. Det finns ett brett utbud av ljusstake stilar, former och färger och kan användas inomhus eller ute. Mest ljusstakar är gjorda av glas, men de kan också göras från någon typ av metal. Ljusstakar är generellt billigt. Vare sig du är shopping för Mors Dag, en födelsedag eller jul, hittar du många typer av ljusstakar på de flesta butiker.

Värmeljus Innehavare

värmeljus hållare finns i en mängd olika stilar och färger. De är oftast gjorda av metall eller ljust färgat glas. Några värmeljus innehavare är upphängda på väggarna, medan andra är gjorda för att sitta på bord, hyllor eller mantlar. Ett exempel på en hängande värmeljus innehavaren är en metall träd dekoration med inbyggd koppar för varje värmeljus. Hållaren är hängas på en vägg yta, och ljuset av stearinljus lyser upp detaljer i metallen. Värmeljus hållare kan bara användas för att hålla värmeljus-stora ljus, och finns på de flesta återförsäljare. Outdoor värmeljus hållare finns också, och är en perfekt present till trädgårdsentusiaster.

Vägglampor

Vägglampor är en hängande stil ljusstake, och säljs vanligen i par. De kan vara dekorerade och finns i en mängd olika färger. Dessa hållare kan användas för att hålla nästan alla typer av små ljus, inklusive pelare ljus och värmeljus. Wall lampetter används i allmänhet för heminredning, och är traditionellt gjorda av metall. Spegelvägg lampetter är ett vanligt exempel. Hållaren är gjord av metall förregling cirklar med spegel i mitten. En platt bricka sticker ut från undersidan av spegeln för ljus att sitta på. Ljuset ur ljus reflekteras i spegeln, vilket ger en mjuk glödande påverka.

Votive

votive är en av de vanligaste typerna av ljusstakar och används för att hålla små votivljus. Votive får ske av glas eller metall, och kan vara dekorerade med mönster eller dekorationer. Ljuset sitter ibland inne i glaset på hållaren och glaset är inställd på en metall piedestal. Dessa vanligtvis används för att dekorera bord, mantlar, hyllor eller annan plan yta i hemmet.

Lantern Innehavare

Lantern ljushållare används vanligen för utomhus dekoration, och kan användas för att dekorera din trädgård, uteplats eller uteservering. Dessa innehavare likna kinesiska lyktor och kan användas för att hålla regelbundna votivljus eller ljus citronella för bekämpningen av insekter under sommarmånaderna. Lykta innehavare är gjorda av metall, och kan köpas i svart eller ljusa, festliga färger. Dessa är tillgängliga och trädgård och heminredning butiker.

Pelare ljushållare

pelaren ljus stora, runda ljus, så pelaren ljusstakar är oftast långa och cylindriska. Om du vill lägga till en personlig touch på en pelare ljusstake present, dekorera ett vanligt glas hållare med tryckt papper och band. Klipp en remsa av tryckt klippbok papper som är lika längd som omkrets ljusstake. Den pappersremsa bör vara mellan 4 och 5 inches i bredd. Limma papper runt innehavaren, och jämna ut det med fingrarna för att eliminera skrynklor. Klipp två remsor av tunna båtar band som är lika i längd som omkrets ljusstake. Limma ett band runt den övre kanten av papperet, och den andra band runt nedre kanten av papperet.

Taper ljushållare

Taper ljushållare används vanligtvis för att dekorera bordsskivor och är tänkt att hålla hög, skinny kona ljus. Dessa innehavare kan göras från glas, metall eller keramik. Taper ljushållare är den perfekta presenten till mottagare som har middagar och andra träffarna i deras hem.

Annan artikel

 • lugna sovrum färger
 • ljusstake presenter
 • om dekorativa betonggolv måleri
 • vad trä som ska användas för Trappmatta
 • rum hyllor idéer
 • källaren metallvägg dubbning installation
 • topprankade bay välvda fönster
 • hur man förgylla bladguld
 • idéer för ljus blandas med nät
 • shabby chic konst idéer
 •