hur man utformar en öppen spis

hur man utformar en öppen spis

Upplagd av:admin uppdateras: 2013-06-12

Få saker är mer inbjudande på en kall dag än curling upp bredvid en eld med en bok och en kopp te. En öppen spis är ett rum är naturlig samlingspunkt och eftersom de kommer i en oräknelig mängd stilar, kommer du att ha några problem att hitta ett som passar dina smak och komplimanger din inredning. En öppen spis är inte bara ett vackert tillskott till ditt hem, men kommer att höja sitt värde också. De flesta bostadsköpare innehålla eldstäder på sina önskelistor

Du behöver:.
Bilder


1
Välj den typ av bränsle. . . Innan du börjar att installera din eldstad, måste du bestämma vilken typ det blir. Den typ av bränsle du väljer har betydelse för saker som placering och underhåll.

gaskaminer kan ventileras genom en yttervägg eller upp genom en skorsten och vissa är vent gratis, ger dig fler alternativ på var din spis. De kräver väldigt lite underhåll och de nyare modellerna kan se helt autentisk.

Vedeldning eldstäder kräver en skorsten. Det finns mer underhåll som städning askan ur eldstaden, köpa och lagra virke, och med skorstenen sotas. Deras placering måste sammanfalla med där, på utsidan av ditt hus, kan du bygga en skorsten som kommer att förlänga ovanför ditt taklinje. Spisinsatser finns för vedeldning eldstäder göra dem mer effektiva eftersom de är en sluten enhet, som hindrar den varma luften från huset från att sugas ut genom skorstenen.

Electric eldstäder behöver ingen ventilation och kan att placeras på någon vägg. Det finns inget underhåll, men de har en mycket låtsat.
2.
Bestäm hur stor den öppna spisen kommer att bli. Väggen där du planerar att placera din spis kommer att avgöra storleken på eldstaden, det område där branden bränns. Brännkammaren fastställer storleken på den öppna spisen öppning. Hur mycket utrymme öppningen tar upp på väggen avgör bredden på spisen surround. Höjden på surround beror på höjden av taken.
3.
Välj den stil. Stilen eldstad du vill ha, beror på de material som används för surround, höjden på härden och typ av mantel. Till exempel en tegelsten surround med klassisk ek mantel och härd jäms med golvet ofta betecknar ett traditionellt utseende. En surround skulpterad ur sten, antingen verklig eller tillverkats, med en upphöjd eldstad och en tung mantel, kanske tillverkad av en balk, skulle vara mer hemma i en rustik miljö. Marmor, kakel, och omger granit är mer moderna.

Möjligheterna är oändliga så som material att välja mellan. Besök på en spis tillverkare, prata med de anställda och utforska showroom kan hjälpa dig att hitta precis vad du söker. Kolla på nätet tillverkare också. Många av dem, som Mendotahearth. com har interaktiva verktyg som hjälper dig att utforma din perfekta spis.
4.
Tänk säkerhetsfrågor. Spis skärmar hålla gnistor från att landa på ditt golv, mattor och möbler. De skyddar också människor och djur från lågorna. De är en säkerhetsfunktion men kan köpas i många olika dekorativa stilar att komplimentera mantel och surround. Snarare än en skärm du kan välja att ha din spis utrustad med glasdörrar eller gardiner maska. Dessa kommer också i en mängd olika val.

Tips och varningar


 • Klipp bilder från tidningar av eldstäder du vilja hjälpa dig att avgöra vilken stil du föredrar.
 • överväga att arbeta med en arkitekt som hjälper dig att göra din dröm spis verklighet.
 • Om naturgas inte är tillgängligt i ditt område, måste du propangas för att driva din spis.
 • Annan artikel

 • hur man gör brunt papper lampskärmar
 • hur man målar Formica för en metall utseende
 • hur du tar bort klister skriva bokstäver
 • hur man använder Valspar venetiansk gips
 • invändig målning idéer för samtida hus
 • hur man trimmar gjutning för ett tak
 • hur man använder beadboard i sovrum
 • hur man utformar en säng sänggavel & footer
 • draperi hängande riktlinjer
 • hur man hittar en färg färg från Duron
 •