hur täcka galgar

hur täcka galgar

Upplagd av:admin uppdateras: 2013-05-14

Täcker en hängare med vadderad dekorativa tyget är ett bra sätt att använda upp överblivna stuvbitar eller återvinna kläder och gamla lakan. Du kan ge täcks galgar som gåvor till familj och vänner eller sälja dem på hantverk visar. Projektet är relativt snabb och enkel, även för nybörjare

Du behöver:. .
Tidning
Trä klädhängare.
Penna.
Måttband.
Sax.
1/4-yard dekorativa tyger.
Rakt stift.
Symaskin.
1/4-yard täcke vadd.
Tång.
Hand synål och tråd.
5/8-inch breda band, 24 inches lång.


1.
Lägg ut ett ark med tidningen på ditt arbetsbord. Placera trä klädhängare i mitten av papperet. Spåra trä formen på ena halvan av galge, från toppen av ena axeln till centrum under kroken. Ta bort hängaren. Trace runt dras form, 1 tum större. Klipp ut mönstret.
2.
Vik 1 /4 meter tyg i två lager med räta mot räta. Nåla fast mönstret på tyget och klipp ut genom båda lagren. Flytta mönstret och klipp ut ett mer par. Varje par kommer att täcka hälften av hängaren.
3.
Nåla ihop kanterna på en galge täcka par. Inte stift slut som uppfyller mitten av hängaren. Sy en 1/4-tums sömsmån längs nålas kanterna på galge locket. Upprepa med det andra paret. Vrid sytt hängare täcker högra ut genom unsewn slutet.
4.
Mät från ena axeln änden av hängare upp till toppen av trä nacken och ner till slutet av den andra axeln änden. Tillsätt 2 inches till att mätningen. Klipp till en bit täcke vadd 6 inches bred hängaren mätning. Vik vadden på mitten, passningen mellan de två kortändarna. Skär genom den vikta änden, skapa två remsor av vadd.
5.
Bort den horisontella byxor bar från galgen med ett starkt ryck. Använd tång för att ta bort naglarna.
6.
Linda längden på en vadd remsa runt trä armen på ena halvan av hängaren. Överlappning kanter och pin. Upprepa med den andra band på den andra halvan av hängaren. Nåla mitten tillsammans där ändarna möts. Hand-Sy nålas kanterna för att säkra vadd.
7.
Sätt ett tyg hängare täcka över den ena grenen av vadd täckta hängare och styra den till mitten av hängare halsen. Upprepa med det andra tyget hängare täcka. Nåla ihop ändarna där de möts genom att först vika ändarna med 1 /4 tum. Hand-sy nålas ihop ändarna.
8.
Skär en 24-tums längd 5/8-inch-wide band. Placera mitt i menyfliksområdet under mitten av halsen. Dra hamnar, som omfattar handsydda sömmar. Vira band runt basen av draglinans och slips till en rosett. Klipp bandet slutar.

Annan artikel

 • svamp måla idéer för sovrummet
 • topprankade bay välvda fönster
 • ledde julbelysning fakta
 • var man kan hitta djup ficka ark queen size
 • hur man kan inreda en klippa sovrummet
 • fönster behandling grunderna
 • katedralen tak fönster behandlingar
 • hur du lägger stift & monteringstillbehör till en bildram
 • Feng Shui & bambu möbler i sovrummet
 • hur man målar sovrummet väggarna vita
 •