Colonial Williamsburg sovrummet Utsmyckning idéer

Colonial Williamsburg sovrummet Utsmyckning idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2012-02-21

Dekorera ditt sovrum med en Colonial Williamsburg inflytande är ett underbart sätt att vrida klockan tillbaka till en underbar och elegant period av amerikansk historia. Från det enkla, rena linjer av primitiv handgjorda pjäser till fantastiska EU-influerade stycken, kan du ha kul att hitta den perfekta balansen du vill ha sovrummet. Lägg i några klassiska koloniala tillbehör och en traditionell Williamsburg vägg färg, och din dröm sovrum kan bli verklighet.

Färg

Om du någonsin har besökt Colonial Williamsburg eller utvecklat din passion för denna stil bygger på vad du har lärt dig i skolan, läst i tidningar eller sett på TV, du vet att en av mest märkbara delar av denna design period är dess färger. De flesta av de färger togs från naturen. Med modern teknik, men kan du köpa din färg vägg färg baserat på fakta. Enligt Willie Graham, Colonial Williamsburg arkitektoniska historiker, "Användningen av avancerad forskning tekniker har förändrat vad vi vet om färgen färger våra förfäder hade vid tiden för den amerikanska revolutionen. Detta är en grundligt dokumenterat, exceptionellt noggrann insamling av färg. " Du kan köpa dessa äkta Williamsburg färg färger på din lokala hem förbättring eller butiker färg.

Tillbehör

Enligt Colonial Williamsburg stiftelsens hemsida finns det många licensierade tillverkare som gör historiskt reproducerade delar som kan köpas för ditt sovrum. Några av de mönster som är exakta reproduktioner från Colonial bitar medan andra innehåller en liten "tweak" för att ge lägga en något modern känsla utan att befinna alltför långt från 18th century design. Ytterligare en fördel, för varje köp som görs genom ett Williamsburg-licensierade tillverkare kommer ett bidrag ges till att bevara, forskning och utbildningsprogram i The Colonial Williamsburg Foundation.

När du letar efter tillbehör, leta efter smidesjärn, mässing finial, hand-doppad eller binas vaxljus, snidade nötter, frukter och djur, och handgjorda lakan, spets och kuddar handarbete. Ett annat viktigt tillbehör är Kina och kristall som härmar 17th-att 18th century stil.

Möbler

Möbler är en annan viktig designelement för en Colonial Williamsburg sovrummet. När du letar efter ditt utrymme, leta efter mörkare trä toner med dekorativa mässing låda drar. Som för en säng, leta efter en fantastisk himmelsäng med tunna, höga inlägg toppad med en dekorativ trä finial. Du kan också köpa ett målat trä himmelsäng som kan förbättras med Colonial-tema tyger eller spets.

Annan artikel

  • hur man kan inreda sovrummet för en romantisk kväll
  • hur man målar sovrummet väggarna vita
  • hur man kan inreda en vis-färgad sovrummet
  • svamp måla idéer för sovrummet
  • Feng Shui & bambu möbler i sovrummet
  • Colonial Williamsburg sovrummet Utsmyckning idéer
  •