Feng Shui & bambu möbler i sovrummet

Feng Shui & bambu möbler i sovrummet

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-01-12

Feng Shui är en kinesisk design som bygger på begreppet chi. Chi är en energi som flödar genom allt och alla. Sovrum och andra Feng Shui utrymmen bor är utformade på ett sådant sätt att de möjliggör chi att röra sig fritt och inte "fastnat" när den rör sig genom rummet

 


 

Du behöver:.
Borrmaskin med bitar
. Skruvmejsel.
Milt rengöringsmedel.
Svamp.
Vattenhink.
Drop trasa.
Andningsmask.
100-slippapper (tillval).
Please trasa (tillval).
Spray primer (tillval).
Paint.
Metal färg konservöppnare.
Trä rör stick.
Måla facket.
Penslar (olika storlekar).
Måla rullar.
Trasor (tillval).
 

Bamboo

Bambu anses ha tur i den kinesiska kulturen och det utgör trä inslag av Feng Shui. Både bambu möbler och levande växter bambu kan införlivas i en Feng Shui sovrum design.

Command Position

sängen i Feng Shui sovrum bör placeras på motsatta sidan av rummet som dörren, men inte direkt över från den. Detta kallas kommandot position och låter sängen för att ta emot Chi kommer in genom dörren indirekt.

Färger

varma jorden toner, som solbränna och persika, och mjuka färger som ljusblå och lavendel, är lugnande och används ofta i Feng Shui sovrum. Rött och orange, dock är starkt förknippade med yang och anses vara alltför stimulerande för användning i ett sovrum.

Hörn

Välj möbler som är rundad eller böjd när man utformar en Feng Shui sovrum. Skarpa hörn pekade på en sovande person tros skicka negativ energi direkt mot dem.

Saker att undvika

Eftersom vila och arbete är varandras motsatser, skrivbord, datorer och träning utrustning bör aldrig förekomma i en Feng Shui sovrum om det inte är absolut oundvikligt. Denna separation förhindrar en kamp mellan arbete och vila energier.

Annan artikel

  • svamp måla idéer för sovrummet
  • hur man kan inreda sovrummet för en romantisk kväll
  • hur man målar sovrummet väggarna vita
  • Feng Shui & bambu möbler i sovrummet
  • hur man kan inreda en vis-färgad sovrummet
  •