material för att göra en cementfabrik bänkskiva

material för att göra en cementfabrik bänkskiva

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-01-02

Cement och betong bänkskivor är tilltalande och slitstarka och ge mervärde till ett hem. Att köpa en kommersiell konkret disk och få den professionellt installerade kan bli kostsamt. Samtidigt som dina egna tar en del arbete, det är en mycket mindre dyrt. Att göra en cement eller betong bänkskivan kräver några grundläggande material.

Cement

Ron Hazelton's HouseCalls, ett hem förbättring webbplats rekommenderar snabbtorkande Portlandcement en betong eller cement disk. Blanda cement för hand och se till att blandningen inte blir för blöt. Det bör packas in i form, inte hällas ut. Blanda det i en skottkärra för att transportera cement till form, i stället för att bära tunga hinkar.

Sand

De flesta cement och betong innehåller en viss mängd sand. För den största delen av disken, kommer någon form av tillverkarskylten sand arbete. Men för den färdiga ytan, välj en attraktiv sand, såsom marmor sand. Dessa mer avancerade sanden lägga till lite djup till en konkret motverka och förbättra dess utseende.

Grus

Samtidigt som cement räknare kräver ingen grus, deras vanligare konkreta kusiner brukar ha en grus filler. Detta kan göra disken mycket starkare och kräver mindre cement. Välj små, attraktiva utseende bitar av grus i en färg som går med den sista bänkskivan tonen, särskilt för de sista lagret av betong. Grus kan lägga till visuella intresse för en annars tråkig disk.

Pigment

Även om det är möjligt att göra en vanlig cement-grå betong disk, pigment ger andra alternativ. Dessa pulver färgämnen tillåta husägare att skapa en cement eller betong bänkskiva i nästan vilken färg som helst. Bär alltid andningsskydd eller partikel respirator när du arbetar med pulveriserad pigment och blanda dem i betongen ordentligt. Dåligt blandade pigment kan producera en splotchy ojämn utseende disk.

Sealer

Ofta dyraste delen av att göra en cement eller betong disk, tätningsmedel hålla mat och vätska från att tränga in i betongen. Detta minskar färgning och bidrar till bättre rengöring disken enklare. Fine homebuilding rekommenderar fukt-cured uretan tätningsmedel appliceras i två skikt med antingen en pensel eller rulle. Seal betong på väl ventilerad plats för att undvika luftvägsinfektioner skador som det botemedel.

Annan artikel

 • DIY: ett golv kakel badrum
 • Hur rullar jag eller böja prydnadsväxter järn rullar?
 • utrustning för att installera en satellit
 • hur man kan jämföra enheter kök bas
 • Pris för asbestsanering
 • alternativ att ersätta en rökgång liner i en öppen spis
 • kommersiella spiskåpa krav
 • rekommenderade inches av cellulosa vinden isolering
 • Hur skapar jag ett tak kupol med ventilerade väggar?
 • hur man kan bli torr röta färg i trä
 •