vilka verktyg behöver jag för att lägga glas kakel?

vilka verktyg behöver jag för att lägga glas kakel?

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-21

Glas plattor är attraktiva och reflekterande beläggningar för både golv och väggar. Eftersom glaset är mer sprött och stelare än andra brickor, liksom genomsynligt eller genomskinligt, specialverktyg och-material behövs för att installera glas kakel korrekt. Oavsett om du är plattsättning med glas mosaik eller överdimensionerade glas kakel, använda rätt verktyg för att slutföra jobbet.

Glass kapskiva

Glas inte skär på samma sätt som keramiska material eller sten plattor gör. Samma kakel avbitartång att bita snabbt genom keramiska plattor kan krossa glas till pulver, är så speciella skärande verktyg. För mosaik och små jobb kakel, använda ett glas kapskiva. Funktion liknar kakel avbitartång, har verktyget två hjul som slår på glaset, skär den snarare än att krossa den. För större glas kakel eller stora jobb kakel, använda en bricka våt såg med en speciell typ av glas kniven. Ett glas klippa vått sågklingan är helt täckt med diamanter för att skära genom glaset rent.

Inställning Verktyg

Liksom alla brickor är en murslev används för att sprida bruket på ytan du plattsättning. Glas plattor behöver en spackel med en ren, rak kant, åsar kvar i morteln med murslev tänder kommer att visa genom glaset, om inte platta av spackel. Använd en vit mortel med latex läggas till det. För anläggningar med mycket rörelse, till exempel gamla hus som har flex, finns en spricka som minskar membran till fördel för installation av glas kakel. Måla membranet på underlaget med vatten innan skivorna monteras. Installera glas plattor med ett minimum av 1/8-tums injekteringsbruk gemensamt. Använd distanser injekteringsbruk för att tillgodose detta krav

Finishing Verktyg

Trots den glansiga ytan av glas kakel, slipas injekteringsbruk rekommenderas för packning av det större injekteringsbruket leder mellan plattorna. Sprid bruket med en mjuk gummi injekteringsbruk float för att undvika repor på kakel. Applicera latex täta med täta pistol till alla 90-graders vinkel av ett glas kakel installation för att undvika sprickor i plattor på grund av förskjutning eller rörelse i huset. Torka bort fogmassa bort av glas med en svamp.

Annan artikel

 • hur man installerar bänkskivor
 • Hur långt bort från skåp bör du installera infälld belysning?
 • säkerhetsregler för elverktyg
 • användbara typer av bränsle för central panna utomhus trä ugnar
 • hur mycket ska det kosta att ha ett litet badrum befriat från splintved i?
 • garage konvertering tips
 • rekommenderas isoleringstjocklek på vind
 • hur man installerar Lowes hängande skåp
 • Rumt planer och idéer
 • alternativ för ett hus exteriör
 •