hur man bygger ett trä räcke för utomhus trä trappor

hur man bygger ett trä räcke för utomhus trä trappor

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-16

Precis som en dekorativ trä räcke tjänar syftet att förebygga fall från ett däck eller utomhus landning dess motpart, en yttre trappa räcke, gör till däck eller landning säkrare. I trä räcke kan vara en enkel förlängning av trä räcke på däcket, eller det kan vara en komplicerad skapelse med ståndare på rälsen stolpar och andra dekorativa lister. Det huvudsakliga syftet är att ge en robust trä ledstång. Om du har snickeri färdigheter kan du lägga ett trä räcke till en utomhus trä trappa.

Du behöver:
Bänd bar
. Skruvmejsel.
Post (s).
Nivå.
Vinkel hängslen.
Skruvar.
Penna.
Lumber för rails.
Måttband.
Cirkelsåg.
Spindlar.
Borra och borrkronor.
Cap järnväg.
Sander.
Sandpapper.


1.
Dra av slitbanan till botten steg. Använd en skruvmejsel för att ta bort skruvarna. Bänd trä upp med spett.
2.
Installera botten ledstången post inne i slitbanan ram. Kontrollera att det ligger i linje med posten på toppen av trapporna. Använd ett vattenpass för att säkerställa att pelarna är i lod och torget med Trappmatta. Fäst den på insidan av stringers, eller trappsteg trappa, med vinkel hängslen och skruvar. Om det är en lång sikt trappor, kan du behöva lägga till en eller flera mellanliggande inlägg på insidan av dessa Trappmatta också. Inte bara ger detta extra stöd, men också bör spegla utformning och frekvens av tjänster som omger däck eller landningsområdet. För att lägga till tjänster, upprepa processen till nedersta trappsteget.
3.
Håll den övre skenan för trätrappa vid den vinkel som sker parallellt med ner lutningen på stegen. Det hjälper om du har någon som hjälper dig att hålla träet medan du mäta. Använd en penna för att markera var du måste virket kapas i båda ändarna. Toppen av trä järnväg måste vara i jämnhöjd med toppen av rälsen som omger landning eller däck minus bredden på överliggaren styrelsen du planerar att använda. Den nedre märket måste även med underkanten av botten inlägget. Upprepa dessa mätningar för golvskenan.
4.
Klipp upp och längst ned räls med en cirkelsåg. Skruva dem på sidorna av sina respektive poster. Kontrollera att övre och undre skenor parallellt med varandra.
5.
Mät den nya längden av den gamla trappsteg med ett måttband. Skär den för att passa och sätta tillbaka den med skruvar så att du kan återigen enkelt använda trapporna.
6.
Skär vinklar på varje ände av en spindel för att passa in övre och nedre räcken . När du får den första spindelns vinklar korrekt, använda den som mall för att klippa resten av spindlar du behöver installera på ledstången.
7.
Förborra hålen för spindlar med hjälp av en borrmaskin. Skruva fast dem på plats, vilket gör att du utrymme för dem att matcha resten av däcket eller landning.
8.
Mät och kapa ett tak järnväg för projektet. Fäst den på överliggaren med skruvar. Om du vill upp på botten efter att ha en matchande vinkel, skär av toppen innan du sätter på locket järnväg. Använd en slipmaskin för att släta ut alla ojämna kanter. Om du vill kan du vinkla kanterna för att göra den gemensamma jordbrukspolitiken järnväg lättare att greppa.

Tips och varningar


 • Kolla med din lokala byggnormer kontor innan detta -projektet. Vissa kommuner kräver att ledstänger smala nog att greppa. Om så är fallet i din stad, justera bredden på locket järnväg detta.
 • Använd skyddsutrustning, såsom skyddsglasögon, när du använder elverktyg.
 • Annan artikel

 • hur skärmen & re-coat trägolv
 • hur man skär en aluminium bar
 • Hur skapar jag en sluten 8 fot med 24 fots veranda?
 • vad är TYVEK housewrap för?
 • hur kakel över elektrisk golvvärme
 • Hur installerar jag 1x8 cederträ fasader?
 • Hur avgör jag högt underhåll från låga underhållskostnader keramiska plattor?
 • hur man kan jämföra enheter kök bas
 • hur man bygger och konstruerar ett konkret däck
 • Hur skapar jag ett hus för $ 150.000?
 •